Pozele facute mai sus sunt din perioada Craciunului
Nu fac reclama acestei zone sau acestei pensiuni, dar recomand oricarui iubitor de natura si mancare buna sa mearga acolo. Pensiunea Mara e locul in care mi-am petrecut, impreuna cu familia, ultimele doua Craciunuri. chiar daca de ultimul Craciun ma leaga amintiri neplacute (unul din cei cu care eram mi-a luat masina fara sa-mi ceara voie si a urcat-o pe un damb de trebuie acum sa imi schimb scut motor, deflector pietre si sa-mi vopsesc partea de jos a barii fata), sper sa ajung si anul urmator.
Zona este de poveste. Mancarea este extraordinara. Proprietarii pensiunii sunt niste romani adevarati care au extrem de multa grija de clienti. Anul asta, cand pe valea Prahovei nu era zapada decat in poze, la Comandau era zapada ca in pozele de mai sus. Sportul "national" acolo este plimbarea cu saniile trase de masinile 4X4, gen Subaru.
Ce sa zic...
Va recomand cu cea mai mare caldura locatia asta. Poate facem o aniversare a clubului acolo. Sigur ma bag si eu, desi e departe de Tulcea/Constanta, si job-ul meu nu imi permite prea multe plecari....