Salut
Uite aici toate turbinele:
http://www.wrxtuners.com/forums/f95/what-turbo-should-i-get-read-before-asking-20013/Vezi ce ai nevoie si ce iti doresti (ma refer aici daca vrei sa intre la turatii mici, medii sau mari si care e gama de putere)
De cumparat, poti lua din state una sau de pe la noi (srz.ro, racingnick.ro, etc) sau vezi anunturi pe 4 tuning. Ar mai fi o varianta, sa te duci cu turbina ta la una din firmele care reconditioneaza.
Intercooler vezi ca avea Elspa de vanzare un TMIC de STI cu tot cu bov la 150 euro. Pe Marian il recomand si eu (el a facut si Foresterul lui Sebastian) sau mai poti lucra cu Doru (de la Tomina) sau si mai bine, intreaba pe Sebastian. Ar mai fi si Edu Stan care e mecanic bun
In orice caz, ceva de genul tau am vrut si eu ceva sa fac: uite asta e ce vreau, sa dau bani, sa ia piesele si sa le puna pe masina, si sa vad cifre frumoase....dar, in timp, iti dai seama ca facand lucrurile pe etape si simtind ce avantaje iti aduce fiecare, e mai bine. Problema se pune insa, cred eu, la setarile de finete (spre exemplu eu am bare stabilizatoare ajustabile de 22 mm si pe fata si pe spate, insa simt ca nu sunt reglate optim, drept pentru care ar fi trebuit sa se incerce toate setarile si cele finale sa fie cele cu care eu simteam cel mai bine masina.....dar pentru asta ai nevoie de cineva care sa aiba timp sa stea dupa tine, si sa fie nu doar mecanic bun, dar si pilot - Marian si Edu, intra in aceasta categorie)
Anyway, mai consulta pe cineva in legatura cu opinia legata de turbo (stii, la mecanici si la doctori, eu nu cred doar in vorbele unuia, pana nu confirma inca unul
) si daca chiar e pe moarte ia-ti altceva care sa te ajute si pe viitor.
Seara buna