Si eu am cumparat de la STI (Tom): amortizoare fata (dreapta si stanga), flanse amortizoare fata (dreapta si stanga), bielete antiruliu fata (dreapta si stanga) si bielete antiruliu spate (dreapta si stanga).
Azi au intrat piesele pe masina si mi-a spus prin telefon seful de service ca nu au fost probleme de niciun fel, totul s-a potrivit "la fix" (eu nu aveam emotii pentru ca am citit pe forum despre Tom, dar totusi omu nu mai comandase asa ceva)!
Despre Tom, orice as zice, s-a mai scris pe aici. Toata lumea stie ca e foarte serios, pisele sunt de calitate (eu voi testa asta, dar din nou, nu imi fac probleme), te ajuta cu tot felul de sfaturi si sugestii.
Il recomand CLAR! Drept dovada, probabil tot el imi va aduce si discuri frana, placute, culise etrieri, furtunase metalice (in mai putine cuvinte upgrade la sistemul de franare). L-am rugat sa-mi recomande ce sa folosesc, si in functie si de pret, aproape sigur voi continua colaborarea cu Tom.
Era sa uit!!! Am cumparat si un set de cauciuri de iarna de la el (mana a doua) la un super pret!