am incercat o colaborare cu Boddo dar am luat teapa
in august am vorbit sa fac la el schimbul de discuri si placute frana, schimbul de suspensie si de pompa servo.
i-am trimis banii pentru discuri si placute urmand ca in 2-3 saptamani sa vin la Bucuresti sa facem toate schimburile, timp in care trebuia ca Boddo sa-mi gaseasca piesele pentru suspensie si pompa servo.
Dupa vreo luna si jumatate mi-a spus ca nu gaseste piesele si l-am rugat sa-mi trimita discurile si placutele(urmand sa platesc eu transportul)
Dupa inca 2 saptamani in care am tot tras de el sa le trimita mi-a spus ca le-a vandut la altcineva si ne-am inteles sa-mi trimita banii inapoi.
Au mai trecut insa 4-5 luni de atunci si nu-mi mai raspunde nici la telefon nici la mail sau mesaje.
Stiu ca e prieten cu multi de pe forum, dar asta nu-l scuza. Nu le face reclama nici celorlalti utilizatori care vand diverse piese pe forum si care probabil sunt seriosi.
Bogdan mie nu vrei sa-mi raspunzi, probabil vrei sa faci asta de fata cu toti. Daca nu vrea sa raspunda, i-as ruga pe moderatori sa-i scoate anunturile de pe forum, pentru a evita si alte tepe pe viitor. Sigur, asta e propunerea mea dar poate eu sunt prea implicat in situatie.
Chiar as dori sa vad si parerea celorlalti membrii de pe forum, daca vrem sa facem ceva sau nu in astfel de cazuri