ddu=duty delivery unpaid si ddp=duty delivery paid si se refera la cheltuieli de livrare..vezi incoterms
Merci, m-am lamurit acum.
................................................. etc..........
daca mai stiti si alte situatii in care merita masina noua.... please enlighten us!!!
Masina noua` merita` in situatia in care ai banii necesari , vrei sa` ii dai pe o masina` noua`, si vrei o masina` cu zero km. ca sa` nu ai bataie de cap o buna` bucata` de timp cu reparatiile , piesele, si problemele pe care ti le da` o masina s.h. Totul tine de posibilitatile si dorintele fiecaruia.
Pt ADI_CANADA: am maxim 12 mi pt masina, da! dar nu ma astept sa bag imediat restu de 3 mi in ea...K la 12mi gasesc subaru cu km putini.Cat despre rate, nu am si nici nu vreau vreun fel. De ex daca iau foresteru 2xt la 8 mi...nici nu trec de 12 cu orice as repara daca este la o adica...
Primul meu sfat pe care ti-l dau e sa nu asculti de sfatul nimanui si sa` faci asa cum crezi tu ca e mai bine pentru tine . Eu ti-am zis ca` asa as face eu in locul tau, iar ceilalti ti-au zis si ei cam cum ar face in situatia ta. Doar tu decizi cum crezi ca` e mai bine in functie de ceea ce iti doresti si de finantele pe care le ai la dispozitie.
Dar nu stiu de ce se mai pune problema daca are sau nu schimbata distributia? Pt mine e clar: masina second=distributie obligatoriu de schimbat.Asemnea uleiurile si filtrele.
Apoi clar urmeaza acumulatorul, amortizoare...pt ca alea cedeaza in scurt timp in 90% din cazuri. Apoi gumele... Dar toate aceste cheltuieli trebuie luate in seama la achizitia unei masini second hand, pt ca nu poti avea incredere in altcineva pe banii tai. (Doar daca exista stampile de service verificabile..?..)
Iara` imi dau cu parerea ,......................... oare daca` pui toate astea cap la cap, plus altele neprevazute care pot aparea, nu ajungi la pretul unui Forester nou, sau aproape nou, cu f.f. putini km ?? (nu stiu, zic si eu) ?
Uite aici patania cuiva care si-a luat s.h. de curand : http://www.subarufanclub.ro/forum/index.php?topic=1066.0 . Nu vreau sa te descurajez, nu inseamna`ca` se poate intampla la toata` lumea. Dar .................... on sais jamais !