Salut!
Am si eu citeva intrebari legate de masina ta!
Mi-am luat si eu destul de recent Forester ( octombrie) , tot din 2006 !
Dupa ce am avut ceva peripetii la diverse vizionari, am nimerit-o pe cea cu care merg acum, multumit 100% deocamdata si sper sa nu fiu dezamagit de acum incolo!
Am si eu un jurnal de bord in care am povestit despre achizitionare si vreau sa amintesc doar faptul ca din 5 masini pe care le-am vizionat 2 erau masini "conduse" de femei dar erau si cele mai hartanite! Kilometraj pina in 90 k km dar realitatea si aspectul lor imi arata altceva! Sincer mie nu mi se pare un Forester masina de femeie! Ambreiajul ala tare si gabaritul nu prea o recomanda ( pot exista si exceptii - chiar aseara am vazut un 2.5xt condus de o doamna), dar totusi...sunt rare.
Vreau sa te intreb la negociere ai discutat cu sotul doamnei?? De la cit ai inceput negocierea?? Ai dus-o la vreun atelier specializat sa o testezi?? Are vreo carte de servisare?? ( ma rog la una din masini mi-a fost aratata un fel de carte de servisare...dar nu te poti baza pe niste hirtii decit daca te duci la reprezentanta sau sa fie cit de cit o stampila de service..nu vreun garaj dupa blocuri si factura detaliata cu piesele si manopera aferenta). Sincer sa fiu in km care zici ca are masina , sunt cam multe probleme! La cit te duce toata operatia de servisare acum ca sa o aduci in parametrii normali?
Ca sa zic si despre masina mea, tot full piele etc discutia a inceput de la 9500 si am batut palma la 8800 , avea 110.300 km cind am luat-o si acum are 112.700 km si nu am facut absolut nimic la ea, doar benzina ! Uleiuri si restul dupa ce se mai incalzeste! Am amortizoare originale, disc ambreiaj original si nu dau semne nici una de oboseala (masina a facut mult drumuri afara, respectiv Slovenia) distributie facuta la 95k km cu factura originala si tot ce tine de asta la SMT si foarte foarte multumit, repet!
Sper sincer sa fie asa cum crezi despre masina, si sa nu aiba si alte probleme ascunse sau trecut dubios, dar ...ai reusit un pret bun la achizitie dar o sa bagi din prima ceva bani ca sa o aduci pe linia de plutire in ea!
Am uitat...de consum...eu zic ca e normal 15% in oras, iarna, aglomeratie doar viteza 1 si doi maxim viteza 3 ( eu cel putin) unde mai pui la socoteala si stat in parcare vreao 20 min sa se dezghete parbrizul si luneta). In decembrie am mers la munte si spre Horezu mi-a luat 9 % afara , fara sa abuzez , zic eu si 13 % in oras la vremea care era atunci, fara zapada.