Salut!
Eu am factura de la fostul propietar, cu piese,manopera etc pentru distributie si este de aproximativ 8300 ron. Au mai bagat discuri frina,placute,bucse bara stabilizatoare,filtre ,stergatoare luneta, parbiriz, un pivot si un bec, , fata de consumabilele legate de distributie. Oricum iti dau in scris ca nu te incadrezi in 4500 roni la ei., ca o sa mai apara ceva cind se apuca de ea. Sfatul meu, vorbeste aici pe forum sa vezi unde isi fac colegii aceste operatii ( cum o sa fac si eu peste vreo luna- doua) cind o sa ii schimb uleiurile si filtrele). Te interesezi de piese etc, eventual ti le cumperi tu si stai cu inima impacata.
Si aceasta operatie te-ai grabit sa mergi sa o rezolvi la SMT, macar faceai o plimbare la Brasov si rezolvai acolo. Nu intelegi ca SMT...te jupoaie. Poate o sa inteleaga si ei, daca o sa citeasca forumurile unde discuta posesori de Subaru ca atitudinea lor este paguboasa si preturile imense.
NU te astepta la consumuri de Logan in oras ( chiar daca mergi calm, linistit etc, sub 14 cred ca ar fi vise pe vremea asta), oricum nu te sfatuiesc sa schimbi vitezele sub 3000 ca...nu prea e bine. Trebuie sa mai vada din cind in cind macar 5000 de ture.