Am ales aceasta masina si cu sufletul si cu mintea
....am parcurs deocamdata 7500 km...
In primi km a trebuit sa ma invat cu tractiune integrala, cu cele 6 viteze ale cutiei ( vin de pe 5 viteze)-i-am dat de cateva ori in nas bagand-o in a4a in loc de a1a,cu dimensiunile masini..
In alta ordine de idei , treptele 1 si 2 sunt pentru off road , consumul este identic cu cel comunicat de producator , este un motor foarte fortzos ;pe timp de iarna scapi de dezapezire(desi am reusit pana la urma sa o infund o singura data datorita anvelopelor all season care se incarcasera cu zapada)
Este o masina extrem de silentiosa la interior..la exterior , numai la relatii aduce a diesel, in rest rage gutural ...
Sunt distractive reactiile unor soferi care trec pe banda 1 din propria initiativa in momentul cand ajung in spatele lor desi nu le dau flash-uri....
Sunt enervante provocarile la liniute -toti cred ca am 2.5t datorita fantei de pe capota-am avut provocari si de la logan dci
Viteza maxima cu care am circulat pana in prezent este de 180..mai aveam talpa dar nu eram singur in masina...masina parea sa nu faca nici un efort...
Singura problema avuta a fost cu aprinderea martorului pentru filtrul de particole(bagasem motorina de la rompetrol-se dublase consumul,tragea greu)...am rezolvat-o cu un drum dus intors pana la mangalia;actualmente bag numai omv-petromv
Singurul defect pe care i l-am gasit pana acum este torpedoul destul de mic si lipsa incuietorii acestuia
ce sa va mai spun?!