Hmmm
fain topic! Dupa ce am citit cam tot ce s-a scris m-am hotarat sa particip si eu .
In mare parte e dezvoltat in jurnalul meu de prezentare al masinii 07 Impreza WRX STI.La mine a fost o combinatie intre modelul SH (04-05 & 06-07) si PRETUL ,cam MARE pt mine ,al unei masini noi.Tot timpul am fost atras de modelele GC /8 ,04-07 WRX STI ,(ma consider un fan WRC /rally) pe care numai SH le-asi fi putut lua.Chiar si SH ,nu aveam posibilitatea de a cumpara masina cash,asa ca am recurs la finantare.Rate ok ,usor de platit (oricum bag in stilul "Izaura"
,dar cu folos),si cu ideea de a termina finantarea la jumatate din termenul stabilit (6 ani).Subi-ul fiind din 07 cu 40K/mile ,am putut face o extindere a garantiei motorului si transmisiei pana la 100k/mile ,contra unei sume de $.
Pt mine a fost varianta aproape ideala(deoarece nu am putut gasii culoarea dorita WRBlue
)
Intradevar ,dupa cum spunea un coleg mai sus ,ar fi fost fain sa fi fost eu primul
,sa-i fi format eu "parfumul" in scaun...
,..dar e bine si asa.Pt mine a fost un vis de foarte multi ani ,devenit realitate!
Actualmente urmaresc piata pt a-mi cumpara un model SH mai vechi ,gen GC,Gc8,iar daca se va marii familia
eu imi doresc (..ea nu..
un Forester ,probabil tot SH tot din aceleasi considerente financiare.