Pfoaii cat ma bucur pentru aceasta initiativa, te felicit din suflet malakay pentru ea, sunt de a dreptul fericit! Imi face o deosebita placere sa scriu cateva randuri despre acest personaj de legenda, acest semizeu al motorsportului, OMUL din pricina caruia m am apropiat de aceasta lume minunata a raliurilor, OMUL din pricina caruia, acum multi ani, m am indragostit de Subaru: Mr. McRae. Aveam 15 ani cand a devenit REGE, aveam 17 cand am inceput sa l urmaresc in mod special; aveam 21 cand am fost la un pas sa l vad triumfand din nou si aveam 27 cand l am vazut plecand de tot...
One of the motorsport world's pillars has crashed...this wonderfull world will never be the same...cam asa scriam eu imediat dupa accident in cartea de condoleante deschisa atunci pe siteul oficial al pilotului...si mare dreptate am avut. Anglia a oferit lumii doi mari piloti campioni mondiali...si amindoi au murit in mod tragic, culmea, in cu totul alte circumstante decat cele la care ne am fi asteptat.
Daca ar fi sa scriu despre Marele Colin, as scrie mult si frumos. Ma opresc aici insa si, alaturi de documentarul Pedal to the Metal atasat de malakay la inceput va recomand sa vizionati si Colin McRae the Rally Legend(Youtube)
In functie de timpul pe care l voi avea la dispozitie in zilele urmatoare am sa atasez aici niste fotografii alaturi de mici povestioare interesante legate de cariera scotianului zburator!
RIP Colin!