ca nu mai postasem de ceva vreme, vream sa fac un mini review la gumele de iarna pe care le-am incercat si anume Bridgestone Blizzak LM32 parca e modelul exact, f smechere gumele, mi-au placut f mult, perete lateral suficient de tare incat sa reziste cand masina pleaca de-a latu, iar aderenta este incredibila, pe asfalt uscat nu conteaza cate grade minus sunt nu pierd aderenta deloc, daca asfaltul este ud se pierde f f f putin aderenta pe accelerari drepte, dar foarte controlabil, iar forta de franare este foarta buna, iar pe zapada din nou mi s-a parut ca au aderenta f buna, lucreaza cu tine nu te saboteaza aiurea... in rest hawkul a facut 1k km de la revizie, nu a consumat gram de ulei desi a vazut si mers in presiune si temperaturi de -20 de cateva ori, in rest all is good. batranul negru in schimb sta la caldura si asteapta interventia in cutie, cu ocazia asta am mai salvat niste banuti ca daca tot desfac cutia sa ii fac o revizie completa sa vad daca e nevoie de schimbat ceva sau revizuit ca sa stiu ca si cutia va fi ca noua, deoarece eu atunci cand am facut swapul de transmisie am luat aceasta cutie SH, cu putini km, dar totusi vream sa fiu extra sigur pentru ca la anul o sa incaseze niste bataie serioasa cutia cu LSD si toate cele... ah intre timp s-a mai terminat un swap de ej207 pe un hawk al unui prieten f bun de al meu, swap de ej207EDM pe ecu si instalatie electrica de 32bit, masina scotand la sf vreo 340hp la motor, o sa o prezinte in curand si el aici pe forum desi cativa dintre voi il stiti... in rest sa ne audem de bine