salutare si bine ai venit pe forum,
nu stiu daca sunt cel mai in masura sa te informez deoarece nu sunt nici eu foarte vechi pe aici, insa am un forester 2.0 din 2007 MT, pe care il detin de 1 an si ceva si am 20k km cu el
inainte sa-l cumpar aveam si eu cateva temeri legate de subaru:
1) consumul de combustibil
2) lipsa ESP si TC
3) cutia de viteze manuala care se spunea ca e inexacta iar ambreiajul foarte sensibil
4) piesele de schimb care se gasesc greu
5) lipsa mecanicilor priceputi la asemenea masini, iar reprezentantele lasa de dorit
6) frane slabute
dupa 20k km, pot spune ca imi place la nebunie masina si cred ca as schimba-o doar cu un 2.5XT din 2008
sa le luam pe rand:
1) 7-10% afara, oras undeva la 15% in Timisoara, dar e complet irelevant in oras
2) nici o problema, ma inteleg perfect cu masina si cu trasele pe care le urmeaza
3) si cu cutia ma inteleg excelent
4) astepti ceva mai mult dupa piese, dar nu-i ceva exagerat
5) sunt din Timisoara si am o mare problema cu service-ul, probabil urmatoarea revizie va fi la Brasov sau la Bucuresti.
6) pentru mers normal sunt ok, daca mergi mai sportiv, intradevar sunt slabute franele, dar se poate face upgrade.
Asadar pot spune ca sunt foarte multumit de masina, e ceea ce consider eu ca trebuie sa fie o masina, iar singurele lucruri care ma deranjeaza sunt:
Lipsa service-urilor si a mecanicilor care se pricep la subaru si faptul ca a mea masina merge bine doar cu benzina de 99 sau 100, cu cea de 95 nu se prea intelege. In rest, cel putin deocamdata eu sunt foarte multumit de masina.
Vezi la sectiunea Forester ca sunt prezentate cele mai dese probleme care apar pentru model. Ca orice masina necesita intretinere.