Astazi am avut o discutie foarte contradictorie cu un amic legat de alegerea pe care am facut-o cumparandu-mi forester. El a zis ca nu merita, ca este scump la intretinere, ca este greu de condus pentru ca este mare si mai ales ca are anumite probleme grave cum ar fi cutia de viteze care se strica foarte des.
Argumentele mele au fost ca scump la intretinere nu este, gasesti piese pe net originale sau aftermarket la muuuult sub pretul celor de la reprezentanta. Pe mine de exemplu revizia de 30.000 m-a costat 560 ron (piese + manopera) in conditiile in care cei de la SMT mi-au zis ca m-ar costa 1600 ron.
Greu de condus nu este si nu este chiar asa mare fata de audi q7, toyota land cruiser v8, touareg, etc. Mie chiar mi se pare foarte usor de condus.
Probleme grave nu am auzit sa aiba in afara de amortizoare spate. Oricum masina mai are garantie 2 ani.
Intrebarea mea pentru voi este daca stiti cumva pe cineva cu forester care are probleme cu cutia de viteze. Si daca da, cam cati km a avut cand l-a lasat, ce model de forester este, si ce motorizare are?
Multumesc.