deci...mazgalitura ca nu ma stiu exprima altfel
asa ar trebui sa arate sectiunea in camasa, practic in partea de sus este counterbore step-ul vietzii, de 0.1-0.2 mm in care intra cu totul o parte din inelul din pozele de mai sus - cum fac cei de la IAG cu firelock gasket
garnitura din pozele de mai sus este facuta la 1.2 mm grosime, deci calculata grosimea/tasabilitatea partii de composit + grooves-urile care intra in chiuloase astfel incat la final sa ramana de 1.2mm (momentan am garnituri de 1.1, si alea luate mai groase decat ar fi trebuit)
ce as vrea eu: ori un alt inel care sa fie ca si cel actual dar mai inalt cu 0.1-0.2mm partea care ar intra in counterbore sau alta parte de composit/alta garnitura in jurul inelelor calculata pentru 1.1mm daca introduc inelele actuale 0.1mm in camasa
partea cu deformarile/santurile in chiuloasa e asumata sa zic asa, la urmatoarea desfacere ori fac plan ori se umple cu sudura si apoi se face plan
in rest camasile au sprijin , arata ceva de genul
si se sprijina pe ce a ramas din camasa initiala - ceva de genul
adica altfel zis, inelul de inox sprijinit pe camasa de otel - unde teoretic nu ar trebui sa am (mega)deformari iar sus grooves-urile care intra/taie in aluminiul chiuloasei ..
iar dpdv tehnic ma gandesc ca ar fi usor/safe pentru cei care prelucreaza blocul deoarece ar trebui sa faca ce stiu ei - ca si cum ar aleza camasa la un diametru mai mare dar doar pe o adancime de 0.1 - 0.2 mm ...