Marti am scos-o din service.
Arata mai bine ca inainte de accident.
Oglinda insa tot nu e rezolvata, din cate mi-a spus Tudor de la Tubman cei de la SMT nu mai rezolva garantiile decat foarte-foarte greu, nu raspund la telefoane, emailuri etc. Poate domnul Dsign ne poate spune ceva...
Imi expira oricum garantia intr-o luna, am prelungit-o cu inca doi ani, 1860 RON. Facuta prin CarGarantie Austria parca, mi s-a spus ca e un fel de CASCO tehnic, si ca austriecii astia sunt mai seriosi decat SMT. Sa vedem...
Cu ocazia schimbarii cauciucurilor de vara, am facut si un reglaj de directie, avea un pic de divergenta pe fata.
Si inca 3 probleme dupa ce am scos-o din service:
1. Senzorii de parcare spate sunt ametiti rau, cred ca necesita o reglare mai atenta.
2. La o zi dupa ce am scos-o din service am condus noaptea si am observat ca nu mai ard pozitiile pe spate stanga. Am mers ieri la Tubman si mi-au inlocuit becurile, amandoua erau arse
3. Vechea problema cu intratul apei in masina pe la haion a reaparut, chiar si cu hayonul nou (masina a fost spalata inainte de a iesit din service si asa am vazut apa in masina dupa aia, la cateva ore). Am dedus ca singurul loc pe unde poate intra este pe la stopul de frana de pe hayon, care e tot cel vechi. L-au dat jos la Tubman si au pus o dublu-adeziva in loc de garnitura de cauciuc de dinainte, ramane sa vedem daca s-a rezolvat.
Asa incat acum astept oglinda noua pe garantie si o reglare de senzori de parcare.
Pana atunci, apa, paie si bataie. In garaj.