Si am patit si o nepatita la masina: am dus-o la Salstar / Masterfol, partener oficial Llumar in Cluj, pe Dorobantilor, sa imi puna folie pe geamuri. Le-am zis sa imi puna si pe trapa ca intra prea multa caldura cand e deschisa si trapa interioara. Zis si facut. Ma suna baietii dupa cateva ore, ca masina e gata, dar ma intreaba daca eu stiam ca masina avea o arsura cand am lasat-o. Le-am zis ca nu, n-avea nicio arsura, ce, cum unde. Ma duc sa o ridic, avea o arsura de vreo 4 centimetri pe tapiteria de langa trapa. Am mai asteptat inca o ora pana a venit si seful lor, n-au mai comentat nimic, au recunoscut ca ei au facut-o din neatentie. Alternative: ma duc ei la ceva tapiter si o "repara", sau schimb toata tapiteria pavilion pe asigurarea atelierului. Bineinteles ca am mers pe asigurare, n-am chef de peteceli. Acum astept constatarea, apoi acceptul UNIQA, apoi comanda tapiteria (asta cred ca dureaza mult)...
Baietii astia lucreaza si cu Tubman / Subaru Cluj cand vor clientii folie pe masini... Ce sa zic, sa ma vad eu cu sacii-n caruta.