Faza cu antigelul e ciudata. Eu am cumparat foresterul din Cluj si am mers la Tubman (atunci) pentru a verifica masina inainte de cumparare. S-a constatat ca trebuia completat cu antigel. La vremea aceea nu cunosteam tipurile de antigel si ce trebuie folosit in Subaru asa ca am mers pe mana lor. Dupa cateva saptamani am observat ca a scazut lichidul din vas si am vrut sa completez insa nu stiam ce antigel sa cumpar, ce marca , ce tip. Asa ca i-am sunat si i-am rugat sa imi spuna ce antigel au pus , iar ei la randul lor m-au intrebat ce scrie pe factura si le-am zis ca scrie "antigel verde". Si mi-au zis sa pun tot antigel verde
Ideea e ca nu au vrut sau nu au stiut sa imi spuna ce marca sau ce tip de antigel mi-au pus atunci. Adica nu mi se parea mare filozofie sa citeasca de pe bidon si sa imi spuna exact ce au pus, iar in program era numele unui produs generic ceea ce mi se pare foarte ciudat.
Cum ziceam, se intampla lucruri ciudate la ei cand este vorba de antigel. Pe mine m-au enervat la faza aceea. Eu cred ca n-au vrut sa imi zica ce antigel au folosit. Iar la tine nu stiu, dar tot mi se pare ciudat. Sunt niste lucruri foarte simple care n-ar trebui scapate din vedere asa de usor. Parerea mea.
Daca e albastru e G11 , cred
. Poti trece linistit pe G12+ , cat mai repede