Bump.
Si inca o problema ciudata intalnita azi: am mers cu masina pe ceva drumuri pline de santuri pe langa un rau (langa izvorul Elisabeta, Sf. Ion - Faget in Cluj, pentru cine cunoaste), cand sa ies, am cautat o cale ca sa nu ating cu burta sleaurile, si am ajuns cu roata stanga spate intr-un sant mai adanc, suficient cat sa piarda aderenta, si acolo a ramas. S-a tot invartit roata aia in gol pana a iesit fum de la cauciuc, in conditiile in care toate celelalte 3 cauciucuri erau pe teren solid, cu aderenta. Pana nu am scos ESPul nu s-a urnit masina de acolo. Am ramas un pic dezamagit, credeam ca se va comporta fix ca in videoclipul ala in care sunt testate mai multe modele de SUVuri, cu o singura roata aderenta, si Subaru era singura masina care iesea de acolo. Am gresit ceva? Trebuia sa abordez alta tehnica? E drept ca nici n-am avut rabdare sa incerc mai multe feluri de abordare a problemei, ma gandeam ca ma vede cineva si rade de mine ca uite si pe ala cu magaoaia aia de Subaru, a ramas agatat acolo...