Salut,
si eu o sa fiu prezent ca spectator. Chiar o sa merg saptamana asta la Campulung sa vad traseul, pentru ca este un traseu nou si sunt curios cum arata. O sa pun mai jos un material luat de pe un site
www.autorally.ro ( sper sa nu se supere nimeni ca am pus numele site-ului) in legatura cu etapa de VTM de la Campulung. Se pare ca etapele vor fi in week-end pe 1-2 septembrie. Ne vedem acolo, daca drumul este bun eu vin cu Subaru.
"In primul weekend al lunii septembrie se vor desfasura urmatoarele doua etape ale Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop. Grupate sub denumirea de „Trofeul Campulung Muscel 2012”, etapele cu numarul 11 si, respectiv 12, se vor desfasura in 1 si 2 septembrie, evenimentul fiind organizat de catre Clubul Sportiv Brothers Motorsport.
Pilotii implicati in aceasta competitie vor concura pe traseul Leresti - Voina, care se afla in zona barajului Rausor, un drum turistic modernizat recent. Evenimentul face parte din cadrul Sarbatorilor Argesului si Muscelului"
PS: Iulian poate ne vedem inainte de eveniment, daca nu atunci ne vom vedea la Campulung