Salut tuturor...
Sunt proaspatul posesor al unui Subaru Forester 2.5 XT (cel putin asa scrie pe spatele masinii...), an de fabricatie 2005.
Din cate am aflat de la Malakay (am avut noroc de sfatul lui la achizitia masinii) este un full option, peste care se observa trecerea anilor.
Masina are piele, cd cu magazie de 6 cd, navigatie, o trapa cat toate zilele...
Fiind la primul contact cu un Subaru, nu prea stiu ce sa mentionez despre el, decat cateva impresii dupa primii 650km in 3 zile de la achizitia ei:
- consum acceptabil - 9-10l/100km
- stabilitate exceptionala atat pe sosea cat si pe drumuri de pamant (pe campurile de la Balta Ciocarlia 4), la viteze considerabile, si cu niste "gume" vechi, tocite si arse de soare
Dupa primul weekend, la volanul acestei masini, se intrevad doua proiecte pentru aceasta masina :
1. Masina de mers la pescuit. Ceva de genul unui off-roader dar cu capabilitati de astfalt...
2. Masina de fun/viteza/drag. Vazand cateva proiecte de genul asta atat in tara cat si in strainatate (traiasca youtube) cred ca se merita senzatia sa ai o masina pe care "sa nu dai doi bani" cand o vezi pe strada, si in acelasi timp sa dai fum unor "smecheri" de pe strazile din "tara asta minunata".
Momentan lucram la cate o lista cu investitiile pentru fiecare varianta in parte.
Astept parerile/sfaturile voastre pe aceasta tema...si poate cateva sfaturi cu si despre up-grade-uri...
Poze in curand! Promit!!!