@MihaiFlorecu: Multumesc frumos Mihai! Si ale tale arata foarte bine! Ai facut o alegere excelenta cu vopsirea etrierilor in galben. Si pe mine m-au batut niste ganduri cu etrierii, dar am zis ca mai bine astept sa vad jantele pe masina ca sa-mi dau seama exact ce s-ar potrivi.
@sebastian: Nu stiu ce masa au. Oricum, au mai mult de 5 kg ca i-am dat cantarul de bucatarie al sotiei peste cap (stie numai pana la 5 kg).
La mana, par a avea pana in 7 kg. Voi verifica eu maine, cumva...
@concrion: M-am dat cu masina muuuuult mai mult. Si de-a latu' acolo in parcare, dar mai ales pana la Paltinis si Balea Cascada. Acolo a fost superb! Am simtit ca mi-am folosit masina pentru ce a fost ea facuta. Din pacate, mai aveam si pasageri cu mine, si nu am putut sa merg chiar la limita. Dar pana iarna viitoare termin cu toate modificarile la ea, si am sa trag o fuga ca sa o fortez un pic.
Si Forestierele si-au aruncat curul si prin parcare, dar si pe urcari. Vreau niste anvelope de strada bune si pe uscat si pe ploaie.
@malakay: Multumesc mult! Si testoasa arata si trage super. Sa nu mai vorbim de cum franeaza...