Concrion, multumesc de sugestii.
Am comandat piesele de pe
www.kamispeed.com. Fiind la a treia comanda, doua dintre ele de valori mari, pot sa spun ca mi-am creat o oarecare relatie cu directorul lor, si mi-au mai facut reduceri la piese. Preturile la piese sunt bune spre foarte bune comparativ cu preturile altor site-uri de profil din USA si UK, ca sa nu mai vorbim despre faptul ca sunt extrem de bune daca e sa comparam cu preturile din Romania. Oamenii sunt extrem de seriosi, piesele sunt intotdeauna livrate la timp, voi verifica si la aceasta comanda, dar pana acum calitatea pieselor livrate este excelenta si piesele sunt originale. Un alt plus important este ca sunt foarte flexibili cand vine vorba de facturi si valoarea lor, dar detalii mai multe pot da pe privat. Singurul impediment este valoarea ridicata a transportului. Am facut eu niste calcule si atata timp cat valoarea comenzii depaseste 3000 USD, este mai mult decat avantajos sa fac comanda la ei.
In concluzie, ii recomand! Daca se doreste, nu putem aduna mai multi si sa facem o comanda mai mare, peste cateva luni, cand imi mai vin idei.