Da, bine ca nu a fost mai rau. Eu am depasit o Octavia cu o femeie la volan si dupa vreo suta de metri am vrut sa fac stanga. Dar ghinion. Desi eu faceam stanga pe linie discontinua, intre masina mea si bordura din dreapta era suficient spatiu sa treaca alta masina, femeia de la volanul Octaviei avusese un contact sexual neprotejat in urma cu 8 luni si jumatate si nu a mai vazut semnalizarea mea si faptul ca stopurile de pe frana erau aprinse. Macar a luat dreapta si nu mi-a intrat direct in cur sa ma impinga pe contrasens, doar m-a sters, dar ea a luat-o la propriu pe aratura, rupand niste gard viu si dislocand niste bolovani.
In ignoranta ei, desi era evident ca era vina ei pentru lovire din spate si nepastrarea distatei, a vrut sa sune la 112 si sa vina militia si ambulanta. Militia a scos-o vinovata. Problema e ca imi va crea un oarecare disconfort, cu reparatiile.
Anyway, cel mai rau imi pare ca pe drum exista inconstiente care conduc insarcinate in 8 luni si jumatate si cu un copil de 4 ani fara scaunel in spate pe care-l aduna de sub scaune cu cucuie, dupa ce isi arata talentul in trafic...