Sa revin si eu cu un feedback legat de placutele PMU. Cand am luat masina, dupa ce au fost urcate PMU-urile, aveam senzatia ca nu frana foarte bine la primele 2-3 franari, dupa care frana si mai rau, in sensul ca simteam ca trocaneau si haraiau (pe fata) si scartaiau foarte tare (mai ales pe spate), aveam sentimentul de "fading" in pedala. Le-am facut rodajul asa cum scrie
aici si se purtau la fel. Am crezut ca franele nu au fost aerisite cum trebuie sau au ceva probleme pistonasele, asa ca saptamana trecuta am mers de am verificat etrierii si am re-aerisit franele. Problemele au persistat. Azi de dimineata am dus masina in service si am pus un set de Ferodo Racing DS2500 pe care-l aveam eu "de rezerva". Cand am luat masina din service, am simtit ca am frane cu adevarat. Si inca nu am apucat sa le fac rodajul noilor placute cum am scris mai sus.
Concluzia ar fi ca aceste PMU-uri nu sunt pentru mine. Stiu ca au iesit foarte bine in teste, toata lumea le lauda, dar eu nu m-am impacat cu ele. Asa ca raman la F.R. DS2500, cu care ma inteleg foarte bine. Cel putin pentru moment...