poate sunt eu mai nesimtit sau ignorant, dar niciodata nu mi am dat seama de diferente dupa ce schimbam cauciucurile, fie ca treceam de la alea de vara la alea de iarna si invers, fie ca luam alta marca/model. acum cu astea noi de vara, doar zgomotul in masina parca s a mai diminuat, in rest mie imi pare aceeasi chestie.
Esti un ignorant si totodata constat ca ti s-a atrofiat sistemul nervos somatic. Cu alte cuvinte, vrei sa ne spui ca esti incapabil sa percepi jumatatea de masura a elongatiei maxime pe care o efectueaza miscarea vibratorie fata de pozitia de echilibru a rotilor? (Mesajul de mai sus a fost strict o gluma si te rog sa o iei ca atare. Multumesc).
Ce ma distreaza cometariile, in general vorbind, care fac referire la caracteristici neimportante pentru noi ci doar pentru statisticieni si oamenii de marketing ce cauta factori de diferentiere (si totodata sa ia banii de la cei ca noi, care cautam jumatatea de decibel, in acest caz particular).
Deunazi, Mihai scria ca in adolescenta era preocupat de antifonare si de cum suna muzica in habitaclu, acum este preocupat de "simfonia" octavelor produse de motor.
Apropos, are cineva un sonometru pentru a face un experiment? Tare sunt curios care este raportul dintre realitate si povestile de marketing.