O intreaga telenovela cu geamul stanga spate.
Imediat dupa ce mi-au sparta masina, eu am fost plecat o saptamana din tara. L-am rugat pe malakay sa gaseasca un geam, de preferat second, din motivele expuse deja. A gasit unul, dar pana la urma ala a zis ca nu-l mai are. A gasit si un geam nou la un pret f bun (500 RON). Cand m-am intors in tara, am cautat eu geam second si am gasit la SC DANCOR COM SRL din Prahova, Comuna Blejoi. Astia nu livrau geamurile prin curer. Lorian s-a oferit sa faca el un drum pana acolo, sa-l ia, si sa mi-l livreze in CT. Super om! Ala de la firma in cauza m-a asigurat ca geamul este exact de pe un hatch, numai ca nu a fost asa. Vineri a venit geamul, Luni am dus masina in service. Telefon de la seful de sevice dupa o ora ca nu se potriveste geamul. Atunci l-am sunat pe cel la care malakay a gasit geamul nou si s-a rezolvat. Destul de greu pentru ca astia de la curierat erau plini dupa minunata pink friday. Le-am trimis mesaj celor de la SC DANCOR COM SRL ca geamul nu se potriveste si ca le trimit geamul inapoi, iar in cazul in care nu imi primesc banii, ma adresez ANPC-ului. Am primit confirmare ca imi voi primi banii. Sa vedem daca se va intampla sau nu asa. Am scris povestea asta ca nu cumva sa se mai intepe si altii cu aceasta firma.
Anyways, noul geam este urcat pe masina:
S-a montat si kitul de furtunuri radiator:
Dupa montaj, i-am dat o talpa si am dus masina sa se stranga din nou colierele, sa ma asigur ca nu se va pierde nimic pe acolo. Am completat si niste antigel cu G12+.
Am urcat si sosonii de iarna.
Setul fixare saboti frana nu a fost folosit, pentru ca se pare ca nu aveam niciun arc cazut, problema fiind la discurile de frana spate si placutele pe interior. Adevarul este ca acele discuri nu au fost schimbate de cand masina este la mine, si cred ca nici proprietarii anteriori nu au facut-o. Asa ca voi comanda niste discuri Brembo si cand vor veni voi urca si tot setul de PMU-uri pe fata/spate. Atunci voi face si schimbul de ulei si filtre.
Inca o data multumesc malkay si Lorian!