Deci acuma ca am găsit “topicul” asta am rămas contrariat...când am fost la raliul Aradului, defapt doar in fata la primărie in Arad, ne-am holbat împreuna cu soția de la depărtare la Subaru asta și ziceam ce super arată wrx-ul și când am văzut ca scrie pe usa din spate spec C, sau așa ceva am zis ca mai ii și ceva varianta specială...ca acuma sa citesc aici ca e un 1.5...mașina arată superb, n-am ce zice, dar sa fiu in locul tău, nu as fi făcut un 1.5 sa arate ca un wrx...dorința mea pe viitor ar fi un 1.5 stock pentru frecat prin oraș și xt-ul pentru drumurile mai lungi și pe afara.
Păcat ca nu ți-am văzut chemările la raliu mai repede, ca ne vorbeam sa ne întâlnim, așa am mers din proprie inițiativa și nu am avut curaj sa trecem in mijlocul intersecției sa admiram masina de aproape ca deh...erau și polițiști pe acolo și cine știe ce cred unii. Oricum, sa o stăpânești sănătos cât o mai ții și când ii faci Swap sau îți iei altceva sa te bucuri de ele...noi locuim in timisoara, dar eu sunt in Arad, poate ne vedem candva