Pentru copiii pana in 7 ani nu se plateste nimic, in timp ce pentru copiii cu varsta de peste 7 ani se platesc 8 euro/copil si se primeste camera cu pat suplimentar.
Referitor la costuri, ma asteptam sa comparati cu anul trecut, unde a fost frumos, aparent mult mai ieftin, dar costurile de cazare (180 lei) au inclus decat camera si atat. Apoi a platit fiecare ce a mancat/baut dimineata, seara si am pus toti alti bani pentru gratarul de sambata, am mai platit garnituri si salate de la restaurant pe langa ce am pregatit noi, si eventual un mic tips pentru ospatari. In total s-au mai adaugat cel putin 200 lei de cuplu, ceea ce ne duce pe la un 380.
De data aceasta avem inclus in pret si mic dejun sambata si duminica dimineata, cina vineri si sambata cu mancare variata si apa plata/carbogazoasa inclusa in meniu + foc de tabara sambata.
Daca tot comparam cu anul trecut, eu am consumat 3 plinuri de benzina, in timp ce acum ma astept sa consum numai 2, hai 2 si 1/2 maxim, economisind cam 150 lei.
In final o sa iesim la acelasi pret ca anul trecut daca luam in calcul cazare+masa+transport, doar ca ne asiguram de acum mesele principale, ca sa nu mai stam acolo sa aranjam sa ne balbaim ca ce facem, sa aglomeram bucataria, sa ne incurcam la bani, sa stam sa strangem iar de la fiecare, sa facem liste si asa mai departe. Cu alte cuvinte, cu banii dati acum ne cam asiguram 80% din cheltuielile cu masa/cazare. Mai ramane pranzul de vineri, unde fiind pe drum probabil vom servi ceva rapid la un popas si cel de sambata unde da, mai mult ca sigur vom merge la un restaurant si aici depinde de rezervorul fiecaruia cat cheltuieste
.
Asadar, oferind un pachet mai bogat la aceeasi bani si tinand cont de inflatie, eu zic ca ne-am descurcat prea bine, prea ca la subarufanclub
Va stau la dispozitie pentru alte intrebari.