Salutare!
.......................
Sa-mi iau un Legacy?
......................
Da, ia-ti daca` vrei si poti ! Eu am avut un Legacy 2009 timp de 4 ani si am fost foarte multumit. As putea spune ca` mai multumit de Legacy decat de Foresterul pe care il am acum.
...............................................................................
Ma intereseaza:
1. Fiabilitate
2. Costuri intretinere
3. Probleme dese, cunoscute, la ce sa ma astept.
4. Orice alte detalii care considerati ca sant necesare sa le cunosc.
Multumesc
1. Nu am avut nici o problema` timp de 4 ani si 66000 Km.
2. Doar costurile normale (ulei, filter, lichide), toate facute la reprezentanta`.
3. Asta depinde de starea masinii. Eu am luat-o noua` (zero Km.) , deci nu am avut stresul acesta. Daca` o iei s.h. e alta` poveste. In plus, dupa` ce o iei mai depinde si cum o conduci. Poti sa` o faci praf in 12 luni, sau poti sa` o ai in stare buna` peste 300.000 km fara` reparatii capitale.
4. *Ia-ti masina dupa` nevoile pe care le ai, nu dupa` marca`, firma` , moda`, fitze, mofturi, sau ca` e trendy sa` ai Subaru. Masina o iei pentru tine si necesitatile tale, nu ca sa` iti oftici vecinii , ca` nu ei iti platesc facturile.
*Intretinerea este cheia succesului, si utilizarea moderata`. Daca` ii dai ce-i trebuie si cand ii trebuie, masina te va duce ani multi si buni fara` sa` te sece de resurse si de nervi. Daca` o duci numai in liniute si 6000 rpm "timp" de 30000 km/an , nu te astepta sa` te coste si sa` te duca` nici macar cat un Logan.