Buna seara.
Dupa cateva luni in care m-am tot uitat dupa o masinuta care sa imi placa si mie din toate punctele de vedere, am avut norocul sa dau de .. (eh, partea asta e previzibila) Subaru Legacy. Tatal unui bun prieten are un subaru XV iar design-ul este.. absolut superb. Prietenul acesta mai vine cateodata la universitatea la care studiem amandoi (sectii diferite) cu XV-ul si se remarca frumos pe langa celelalte masinute, mai ales prin a sa "privire". Bun bun bun, nu mai continui sa nu va plictisesc.
Deci, legat de legacy, din cate am citit, isi merita investitia, dar totusi mai am niste curiozitati ce nu au putut fi rezolvate prin ajutorul lui nea goagal si nici a lui youtube... parerile fiind impartite (desigur, probabil si aici vor fi, dar mai de luat in seama).
1. Ce parere aveti despre sistemul audio de pe aceasta masinuta ? (daca intrebarea este prost pusa.. imi cer scuze.. poate fi ignorata.. dar in unele situatii muzica ajuta
)
2. Pentru Bucuresti, care cutie de viteze este mai favorabila? (Eventual si cu cateva argumente pro si contra daca nu va suparati)
3. Motorizarea 2.0 diesel este potrivita pentru acest orasel ?
4. Este mai bine sa fie cumparata noua din tara sau adusa de la nemti ?
Sper ca nu v-am plictisit din prima cu povestioara de la inceput, si mai sper ca nu o sa supar pe cineva prin aceasta postare. Va multumesc pentru rabdarea avuta ca sa cititi.