Argumentul determinant pentru alegere a fost garda la sol si calitatile off-road ale masinii (calitati pe care o sa` le folosesc din plin iarna , in oras
) . De navigatie nu aveam neaparata` nevoie, am un GPS performant si nu se justifica sa` mai dau inca` aprox. 1000 $ ptr. asta. Aer conditionat il are oricum inclus, deci nu aveam cum sa` il adaug sau sa` il scot . In plus mai are bluetooth inclus (desi nu ii simtzeam deloc nevoia), asa ca` de voie de nevoie m-am pricopsit cu el fara` sa` il vreau (deabea azi am bunghit cum se foloseste
) . Senzori, ax cu came, bloc motor & altele , no problem , pot sa` ti le trimit , dar in mod sigur te costa` mai mult transportul decat piesa in sine
[/quote]
Despre bluetooth eu am o parere mai buna
, am lasat telefonul cconectat permanent si nu imi mai bat capul cu el, cand suna raspund direct de pe volan, cateodata uit sa-l scot si din buzunar. La fel si cu navigatia - toate incluse- nu mai ai nevoie de alte dispozitive.
In Bucuresti si in tara in general garda la sol conteaza, nu imi mai sta inima cand trec o goapa, incer totusi sa nu exagrez:)
Masina o grozava, bine legata, silentioasa (am motorina), o placere la condus pe distante lungi...si scurte