pana in 2005 wrx= 2.0 turbo 2006 -2008 2.5 turbo daca la swapul asta te referi si mai mult ca sigur se potriveste sa pui ce motor vrei dar, inainte sa te apuci iti dau un sfat, nu te apuca! Bafta indiferent ce decizie iei
eu vreau un 2.0 turbo sa pun sa nu mai fac conversie turbo la al meu, 1 la mana e bataie de cap si 2 nu rezista transmisia
Sunt diferente mecanice si de instalatie electrica.
Fizic subansamblele de care spui le poti fixa pe masina fara probleme dar cas a functioneze perfect mai greu putin.
instalatia electrica automat se muta si ea dar cum ai zis si tu pe parte mecanica ma interesa in mod special daca se potriveste motorul, cutia si grupul spate
franele fata de pe wrx sti 2001-20007 se potrivesc pe modelul meu iar cele spate trebuie modificate din cate am inteles
motoarele sunt ej20 .....
OK daca ai masina de swap se poate face si iti pot recomanda mecanic serios, n=bun si civilizat la pret sa faca mutarea mecanica.
Pentru instalatia electrica trebuie discutat nu stiu ce sa-ti spun dar posibil sa o poata muta si pe ea.
Important este sa testezi ca este functional totul inainte de a face miscarea.
Ai nevoie si de cardan, grup spate, fuzete, planetare ... e bine sa iei o masina de Anglia lovita si sau de japonia e chiar mai bine.