Se vrea statie grafica pentru unul dintre clientii mei.Cable management are dupa cum se poate observa, unele elemente vor fi matisate in final. Cele doua furtune de racire infipte in radiator raman asa cum sunt.Problema cu firul de alimentare cpu ramane pentru ca sursa este exact in capatul opus conectorului de pe placa si nu am cum sa portez cablul. Daca faceam sistemul pentru expozitie, ii faceam un cablu custom, mai lung.O configuratie aproape identica (MB + CPU + 16GB RAM + SSD) va fi urmatorul meu sistem de lucru. O sa postez poze si cu el cand incep sa il fac, zilele urmatoare.In teste, sistemul de mai sus este sub dual Xeon si are un index WEI de 7.6 (intre care 8.0 CPU si RAM, 7.6 placa video, asta fiind cel mai slab element din test, care de altfel da si nota finala)Ca sa incing procesorul, i-am dat 18 instante de compresie winrar (2 GB). Racirea este cu 12 grade Celsius mai buna decat cooler stock, in aceleasi conditii. Plus ca este SuperSilent!!!Sper ca viitorul proprietar sa fie multumit de el.