Buna ziua! Bank 1 too lean poate insemna diverse lucruri ; m-am apucat si am citit cam tot ce inseamna eroarea p0171 de pe net inclusiv la modelele subaru si trebuia sa gasesc pe cineva care sa-mi verifice sa nu fie scurgeri de aer pe admisie , evacuare ; injectoare , egr, sondele lambda etc si alti senzori;cum tocmai curatasem galeria de admisie si nu rezolvasem problema( desi la inceput credeam ca asta e problema) +curatat egr ajunsesem intr-un punct mort; la mecanica nu ma pricep asa ca am apelat la mecanicul meu caruia nu-i place subaru, ii plac doar vw, audi etc: asa ca l-am convins mai greu sa se uite si la foresterul meu ; la mine din cauza faptului ca e din 2003, a mai vazut si ceva praf pe la motor , nu am spalat motorul niciodata si un senzor era murdar; in 10 min a fost gata; sincer sper ca va ajuta raspunsul si pe altii care se uita pe forum si va spun din proprie experienta ca 1/2 din an am trecut pe la multe service-uri, pe la mecanici ce lucreaza la subaru si nu am facut nimic;eram exasperat consum mare , putere mica , bec aprins .....stergeai eroarea parea din nou; NU ERA DE LA BENZINA 95; e greu sa fii perfectionist in aceasta meserie si cand iti da ceva de cap ce nu poti rezolva mai bine repari alte 2 masini .... mult succes