As avea o intrebare legata de jante.Pe mai multe site-uri am citit ca dimensiunea jantelor pentru Subaru Forester(modelul din 2006 2.0 X ) este 5*100 ,acestea avand dimensiunile pentru offset intre 38 si 48(nu sunt sigur ca asa este).
Insa pe mai alte site-uri am observat ca jantele de Vw Golf 4 ar fi compatibile cu Foresterul,chiar daca au offsetul de 35.A incercat sa faca acest schimb de jante?Stiu ca risc sa imi stea un pic mai iesite jantele,dar asta nu ar fi o problema.(cred)
De ce m-am orientat pentru jantele de Golf?Pentru ca nu stiu cat timp voi mai tine masina asta si nu are rost sa bag bani multi in ea acum.Insa in jur de 400-500 de euro merita pentru un upgrade de efect+ca as vrea sa cumpar cauciucuri noi,care ar costa cel putin inca atat.
As dori sa gasesc niste jante pe 18".Cred ca ar arata destul de bine pe masina.Mai are cineva jante pe 18 montate pe Forester?
Mi-ar fi de folos daca cunoasteti locuri(site-uri,centre de dezmembrari),unde pot gasi jante potrivite pentru masina mea la mana a doua sau la preturi decente.
Multumesc pentru raspunsuri