Salut.eu lucrez la un service Subaru in Italia.sunt iplicate in aceasta campanie toate impreza 03-07my,toate forester 03-07 my indiferent de chilometraj pe care il au.cel puti aici Subaru ne-au trimis sculele si produsele necesare pt acest intervent.consta prin evaluarea statului in care se afla brelele inferioare numai de pe fata,daca se perforeaza cu ,,pistolul" trimis de Subaru se fac poze si se trimit spre evaluare la inginierii Subaru si eventual se schimba pe costurile Subaru.daca bretele nu necesita a fi schimbate se curata foarte bine si se sufla cu pistoale de tinichigeri,prima data cu un ulei special,pe toata suprafata bratelor si in toate gaurile braturilor iar dupa aceea se aplica un strat de ceara.ajuta la prevenirea ruginirea escesiva a braturilor si impicit ruperea lor.toata operatiunea este gratis.v-as recomanda ca atunci cind duceti masina in service,daca reusiti voi, sa spalati cit mai bine suspensiile fata.eu am facut cel putin 100 de masini si pe la ultimile iti cam dispare cheful sa speli noroaiele,etc de pe toate masinile.