Carnea de cal - industria romaneasca de bancuri e sublima!
♥ A fost retinuta directoarea generala la Plafar! Procurorii au declarat ca exista probe solide ca Plafar a comercializat ”Codita Soricelului” etichetata drept ”Coada calului”!
♥ Parintii il trimit pe Bula la macelarie sa cumpere carne. Bula se întoarce cu mana goala.
- N-am cumparat, zice el, fiindca nu vand aia decat carne de cal.
- Cum asa? întreaba parintii mirati.
- Pai am vazut, zice Bula, ca deasupra carligelor de pe perete scrie: Cal. I, CAL. II, CAL. III...
- Aha, trage concluzia Bula cel batran, au inceput, in sfarsit, s-o eticheteze!... ♥
♥ Oamenii de stiinta au descoperit in sfarsit de ce lumea nu s-a sfarsit in decembrie anul trecut. Datorita industriei carnii de vita din Marea Britanie, Cei Patru Calareti ai Apocalipsei nu au mai putut pleca la plimbare, nemaiavand mijloc de transport. ♥
♥ Fenomenal! Intr-un supermarket din Caracal s-a gasit carne de cal etichetata si vanduta drept oua! ♥
♥ Degeaba se supara francezii pe noi. Doar nu era sa venim la Paris, iar caii sa ni-i lasam de izbeliste, singuri in casa !!!
♥ McDonald’s a anuntat ca scoate pe piata un nou sortiment: "calburgerul". ♥
♥ Mai bun decat "vita cu gust de cal" nu este decat "mielul cu gust de caine".
♥ Sunt din ce in ce mai multe cazuri, in restaurantele din Anglia, de cetateni care sustin ca au gasit potcoave in ciorba. ♥
♥ Știri din Ferentari ... care este! ( Sector 5 Bucuresti ):
1. Zootehnistii romani din sectorul 5 lucreaza din greu la "o rasa de cal cu mai multe oase", ca sa para peste.
2. Microfermele de apartament din sectorul 5 se pregatesc sa scoata pe piata si "telemeaua de murg". ♥
♥ De cand cu scandalul carnii de cal, am inteles si eu de ce caltabosul nu se cheama porctabos. ♥
♥ Banc sec: Un cal il întreaba pe un calut: -Tu ce vrei sa te faci cand vei fi mare? -Lasagna! ♥
♥ Banc sec: Marele avantaj al carnii de cal este ca nu necesita transport. Mergi calare pe ea pana la fabrica de lasagna.!!!!!! ♥
♥ M-am intalnit astazi cu un carutas ce se plimba cu caruta lui si am strigat la el: „Bate, dom'le, calul sa fie lasagna mai frageda!” ♥
♥ -De ce tin englezii lasagna cu carne de cal in mana dupa ce o cumpara din supermarket? -De capastru! ♥
♥ Supermarketurile romanesti linistesc clientii: „La noi nici in carnea de cal nu e carne de cal.”!!!!!!!!!!!! ♥
♥ - Ma Gheo, zice Ion, scoate seile de pe vitele astea, ca le ducem la abator! ♥
♥ Am cumparat azi niste aripioare. Vanzatoarea mi-a spus ca ar fi de gaina...insa am mari dubii....Daca sunt de cal?