Pe autostrada intre Munchen si Stuttgart un tip cu un Trabant ramane in pana, cu capota deschisa facea cu mana la masini, dupa un timp, opreste un tip cu un Jaguar sa-l ajute:
-Salut!Cu ce te pot ajuta?
-Salut, daca se poate, te rog sa ma tragi pana in primul oras deoarece mi s-a stricat motorul, insa te rog frumos sa nu mergi cu viteza mare deoarece trabantul nu are stabilitate, maxim 80km/h...
-Pai stii, eu ma cam grabesc, insa vreau sa te si ajut, facem in felul urmator...in cazul in care vezi ca depasesc viteza, imi dai flash-uri, astfel sigur nu vor fi probleme...
Zis si facut, leaga omu' Trabantu de Jaguar si o iau usor pe autostrada.
Jaguaristul nostru asculta muzica, mai vorbeste la mobil, uita de Trabant si incepe sa ridice viteza, in spate, trabantistu' incepe sa dea flash-uri, imediat tipul realizeaza si incetineste pana la viteza maxima de 80 km/h, se mai intampla lucrul aste de vreo doua ori si omul mentine viteza pentru o buna bucata de drum.
In timp ce mergeau ei asa linistiti cu 80 km/h, trece pe langa ei un Jaguar mai batranel insa cu un tanar la volan, aceasta incercand o provocare pentru tipul amabil cu modelul nou de Jaguar.
Iniatial acesta il ignora, insa nu rezista tentatiei si incepe o cursa nebuna pana la prima iesire de pe autostrada, astfel ca incepe sa accelereze puternic, 100-110, trabantistul da flash-uri incercand sa-i spuna omului s-o lase mai moale, insa acesta nimic, era chitit pe castigarea cursei, 120-130 km/h, trabantistul da din ce in ce mai des din faruri, trabantul incepe sa gliseze usor stanga-dreapta, astfel ca se chinuie cu greu sa mentina controlul, 140-150 km/h, deja pe trabantist il dor mainile de la flash-uri si de la stradania de a mentine Trabantul pe banda de mers, acesta deja facand adevarate manevre stanga-dreapta, 160-170 km/h, trabantistul mai ca rupe batul de dat flashuri si masina se zdruncina intr-un mare balans stanga-dreapta... din intamplare, in spatele lui rula un jurnalist al cotidianului AutoBild, astfel ca in ziar, pe prima pagina, o poza a intamplarii si un mare titlu:
IERI PE AUTOSTRADA CE LEAGA MUNCHEN DE STUTTGART, DOUA JAGUARURI SE INTRECEAU CU PESTE 170KM/H, IAR UN TRABANT INCERCA SA-I DEPASEASCA CAND PE STANGA CAND PE DREAPTA DANDU-LE FLASH-URI INSISTENTE...