Bancul zilei
Subaru club Romania

Bancul zilei

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
Răspuns: Bancul zilei
« Reply #440 on: November 19, 2011, 21:37:25 PM »
O tânără pereche așteaptă un copil și se informează la doctor cum e cu sexul în timpul sarcinii.
Doctorul explică:
-În prima treime a perioadei de sarcină puteți avea contact sexual normal, în a doua treime numai din spate ca și câinele iar în ultima treime că lupul.
Soțul puțin controversat:
-Ca lupul?!
La care doctorul:
-Da, da te pui lângă gaură și urli.
No school, no job, no problem!

Forester SG5 Cross Sport JDM
Forester SH SX

« Reply #441 on: November 19, 2011, 21:41:30 PM »
Medicul intreaba o pacienta:
-De cand au inceput sa va cada dintii?
-Imediat dupa nunta... :D

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #442 on: November 19, 2011, 21:48:14 PM »
Intr-o criza de gelozie,ea ii reproseaza sotului:
-Acum 20 de ani gaseam pe haina ta fire de par blond. Acum 10 ani fire negre. De la un timp incoace nu mai gasesc nimic.
Nu am crezut in viata mea ca ai sa mergi atit de departe incit sa ma inseli cu o femeie cheala!

Forester SH SX

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #443 on: November 20, 2011, 00:40:39 AM »
Gigel ii spune mamei : - Mama, ieri dupa ce-ai plecat de-acasa, a venit o tanti blonda si frumoasa si s-a dus cu tata in camera si... Mama-sa il intrerupe : - Stii ce, sa repeti asta cand vine taica-tau acasa ! Ajunge acasa tatal, mama ii face semn copilului, iar acesta reia: - Si cum iti spuneam, mama, ieri cand tu n-ai fost acasa, a venit o tanti blonda si s-a dus cu tata in camera si... - Si ? Siiiii ??? - intreaba mama nerabdatoare. - Si tata a tavalit-o-n pat exact asa cum te tavaleste pe tine de obicei postasul !

Forester SH SX

paulwhp

• 1823
  • Think.Feel.Drive.
« Reply #444 on: November 20, 2011, 12:32:53 PM »
SCRISOARE CATRE PARINTI

Tatal intra in camera fiicei sale si gaseste o scriosoare pe pat. Avand deja ganduri negre, desface totusi scrisoare si citeste:
„ Dragi parinti, Cu parere de rau va anunt ca eu am fugit cu noul meu prieten.
Am aflat ce inseamna adevarata dragoste si el este un dragut cand gonim goi cu motorul cu toate piercing-urile, cicatricele, tatuajele care ii acopera tot corpul! Dar ...nu e numai asta. Sunt insarcinata si Mihai zice ca vom trai fericiti in rulota lui din padure.
Vrea sa avem multi copii, ceea ce stiti ca imi doresc si eu.
Am invatat ca marijuana nu face rau nimanui asa ca o crestem pe langa casa pentru el si prietenii lui care ne aduc toata cocaina pe care ne-o dorim. Intre timp ne rugam sa se gaseasca leacul pentru SIDA, in asa fel incat sa se faca si Mihai bine. Sa stiti ca merita !
Nu va faceti griji in ceea ce priveste banii. Mihai a aranjat ca eu sa joc intr-un film pe care il fac prietenii lui Leroy si Jamal in pivnita. Deocamdata castig 50 $ pe scena, dar pot sa iau inca 50$ bonus daca sunt cu 3 barbati si un bonus de 100 $ daca se foloseste un cal. Mihai a zis ceva si despre niste caini, asa ca am mai multe posibilitati.
Mama, sa nu-ti faci griji pentru mine, de acum am 15 ani si stiu sa am grija de mine. Dupa cum vezi eu si Mihai ne-am gandit la toate! Intr-o zi o sa trecem in vizita pe la voi sa va cunoasteti nepoteii. Mihai chiar se gandea sa-si puna un atas la motor ca sa putem veni cu toti o data!”

Va pup pe amandoi
Fiica voastra, Maria

PS. Tata, am glumit......... sunt la vecini, ma uit la TV cu prietena mea.
Voiam doar sa iti arat ca sunt si lucruri mai rele in viata decat SA PIARDA STEAUA IN MINUTUL 90.  :D

« Reply #445 on: November 20, 2011, 18:18:14 PM »
Urmatoare poza o postez pentru ca pot  ;D

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #446 on: November 20, 2011, 19:09:48 PM »
Dar nu-i banc...e crudul adevar!  :D

Forester SH SX

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #447 on: November 21, 2011, 00:24:50 AM »
Două vecine stau de vorbă:
- Uite dragă, nu știu când să spăl rufele, de fiece data când spăl plouă.
- Știu eu o metodă sigură de a prezice cum o fi vremea.
- Care o fi?
- Dimineața ridici plapuma și vezi încotro arată p**a bărbatului: la stânga vine ploaia, la dreapta e soare.
- Iar dacă arată în sus ?
- Proasto! Păi cine spală de sărbătoare?

Forester SH SX

paulwhp

• 1823
  • Think.Feel.Drive.
« Reply #448 on: November 23, 2011, 14:52:10 PM »

- Tzrrrrrrrrrrrrr!, Tzrrrrrrrrrrrr! (telefonul)

Fetița ridică receptorul:
...
- Alo?

- Bună, scumpo; sunt eu, tati. Mami e cumva în apropierea telefonului?

- Nu, tati, mami e la etaj, în dormitor, cu unchiul Paul.

După o scurtă pauză, tati zice:

- Dar, scumpa mea, tu nu ai niciun unchi Paul!

- Oh, ba da, am, și el e la etaj, în cameră cu mami, chiar în acest moment.

O altă scurtă pauză.

- Uf, bine atunci, vreau ca tu să faci ceva pentru mine: lasă receptorul pe masă, aleargă la etaj și bate la ușa dormitorului și strigă la mami: "Mașina lui tati tocmai a intrat in parcare!"

- Bine, tati, doar un minut.

Câteva minute mai tîrziu, fetița vine înapoi la telefon.

- Am făcut ce mi-ai spus, tati.

- Și ce s-a întâmplat, scumpa mea?

- Ei bine, mami s-a speriat rău, a sărit din pat fără nicio haină pe ea, a început să alerge în stânga și în dreapta țipând, apoi s-a împiedicat de covor, s-a lovit cu capul de masa de toaletă și acum zace nemișcată!

- O, Doamne! Și ce poți să-mi spui despre unchiul tău Paul?

- Și el a sărit din pat, fără haine pe el și el s-a speriat rău și a sărit pe fereastra din spate direct în piscina. Dar cred că nu știa că săptămâna trecută ați scos apa, ca să o curățați. S-a lovit de fundul piscinei și cred că a murit.

O lungă pauză.

O pauză și mai lungă.

O foarte lungă pauză, apoi tati spune:

- Piscină zici? aaaaa.... Aveți numărul 486-5731?

- Nu, cred că ați greșit numărul.

« Reply #449 on: November 23, 2011, 17:00:52 PM »
Sahara. Căldură nebună. Caravana. Bărbații călare pe camile, femeile pe jos. O turistă-feministă:
- Discriminare! Nu se poate asa ceva!
- Proasto, taci dracului din gură! - spune o beduină. La ce-ți trebuie noaptea in pat un bărbat obosit?

O întâmplare a unei fete de 16 ani... Mi-am lăsat capul pe spate. Eram îngrijorată. Nu știam ce se va întâmpla, fiind pentru prima oară, nu știam cum va fi, dar, știam ce vrea și ce voiam și eu. Mă întreba din ochi "...vrei?", eu am răspuns "da"... Venise momentul; mâna lui se plimba ușor peste pielea mea, spre acel loc. Îmi spuse: "Voi încerca să fiu mai atent". Când am văzut ce ținea în mână mi s-a tăiat răsuflarea. Speriată, făceam tot ce-mi cerea... Mă durea, dar mă purtam ca o adevărată femeie. M-a rugat s-o deschid mai tare. Deodată am simțit o durere imensă. Gemeam! Începea să sângereze. Am țipat, dar era prea târziu. "Am scos-o! Liniștește-te!" mi-a spus. Mă cuprinsese un fel de fericire și mă simțeam ușurată. Era prima... măsea scoasă! Pai ce credeati perversilor ?
.........va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum, dar la scoala sa stiti ca tot nu ma duc !

« Reply #450 on: November 24, 2011, 02:05:13 AM »
Un ateu se plimba prin padure minunandu-se de frumusetile naturii:
             Ce copaci impresionanti! Ce rauri cristaline! Ce animale frumoase!
             La un moment dat, in timp ce se relaxa, omul aude in spatele lui zgomote ciudate.
             Cand se intoarce vede un urs ca-n povesti: mare, frumos, sanatos si cu pofta de mancare.   
             Ingrozit, ateul o ia la fuga, insa ursul avea conditie fizica asa ca il urmeaza constiincios...
             Tipul era atat de ingrozit incat la un moment dat se impiedica si cade.
             Ursul il apucase deja de un picior asa ca omul, paralizat de frica, racneste:
             - Doamneeee!!!.
             In  secunda urmatoare, timpul se opri, ursul ingheta in pozitia in care se afla, padurea ramase neclintita si o lumina se revarsa din cer.
             Tipul, socat, auzi o voce:
             - Mi-ai negat existenta toata viata, le-ai  explicat si altora ca sunt un mit, ai pus toata creatia Mea pe seama intamplarii cosmice... Vrei acum sa te salvez? Pot eu sa te consider credincios cu adevarat?
             Ateul se uita fix in lumina si raspunse:
             - As fi ipocrit sa Iti cer brusc sa ma consideri credincios, dar poate ai reusi intr-un fel sa devina ursul crestin?
             - Foarte bine, raspunse vocea.
             Lumina disparu, zgomotul padurii reveni.
             Ursul il elibera din ghearele sale, isi impreuna labele din fata si spuse:
             - Doamne, binecuvinteaza aceste bucate. Amin
.........va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum, dar la scoala sa stiti ca tot nu ma duc !

« Reply #451 on: November 24, 2011, 02:09:19 AM »
Trei tipi auzisera de stanca asta despre care se spunea ca daca te
arunci de pe ea si spui numele unei fiinte sau unui obiect, te
transformi in el. Asa ca merg ei pe stanca, si primul se arunca. Cel mai
destept spune "vultur" si se transforma si zboara lin fara sa pateasca
nimic. Al doilea spune "soim" si zboara si el. Al treilea se pregateste
sa sare, dar se impiedica de o piatra si striga "Rahat!"

Era o fetita care de la o vreme avea un permanent rinjet tembel pe figura.
Parintii se duc cu ea la doctor:
- Domnul doctor, nu stim ce are de rinjeste asa...
Doctorul se uita si zice:
- Ati incercat sa ii slabiti coditele ?

Doi cercetasi se afla in misiune in jungla. Dintr-odata un sarpe il musca
pe unul dintre ei de organul genital. Celalalt cheama urgent prin radio pe
doctorul bazei si cere instructiuni:
- Deoarece rana se afla intr-un asemenea loc gingas incat nu poate fi nici
taiata, nici arsa, singura solutie ramane ca rana sa fie supta.
- Ce spune, ce spune? intreaba ranitul.
- Ca vei muri - raspunde celalalt

paulwhp

• 1823
  • Think.Feel.Drive.
« Reply #452 on: November 27, 2011, 02:29:37 AM »
Hello 911?
Yes, whats your emergency?
Two girls are fighting for me
What is the problem with it sir?
The ugly one is winning!

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #453 on: November 29, 2011, 00:26:07 AM »
O doctorita primeste la control medical un barbat...
- Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce problema aveti.
- Pai cred ca mai bine v-as arata. Isi da jos pantalonii si... ce sa vezi?
De departe cel mai mic penis pe care l-a vazut doctorita vreodata.
Aceasta incepe imediat sa rada de nu mai poate.
Cu greu reuseste sa se potoleasca.:
- Vai, imi cer scuze, nu stiu ce m-a apucat. Promit ca nu se va
mai repeta. Acum va rog sa-mi spuneti ce problema aveti?
- E umflata !!!

Forester SH SX

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #454 on: November 29, 2011, 00:29:19 AM »
Un psihiatru avea un grup de 4 mame la terapie:
- Cu toate aveți obsesii! a observat el.
Către prima mama:
- Tu ești obsedată de mâncare! ți-ai botezat fiica Candy.
Către a 2-a:
- Obsesia ta este a avea bani. Pe copilul tău îl cheamă Penny.
Către a 3-a:
- Obsesia ta este alcoolul. Aceasta se manifestă în numele copilului tău, Brandy.
În acest punct, mama celui de-al 4-lea copil se ridică iritată, își ia odrasla de mână și-i spune:
- Hai Dick, plecăm!

Forester SH SX

« Reply #455 on: November 29, 2011, 16:00:48 PM »

Un dragon nu si-ar tatua niciodata un cocalar. Invers, insa, se intampla cu regularitate...

Exista trei lucruri pe care le poti privi la nesfarsit: focul, apa si cum parcheaza o femeie!

Scopul sotiei este de a cheltui atatia bani, incat sa nu ramana nimic pentru amanta...

Daca prietena ta nu se mai epileaza, inseamna ca nu mai are pe nimeni in afara de tine...

Adevarata fericire consta in lucrurile mici: o mica vila, un mic iaht, o mica mostenire…

Sa devii drogata, alcoolica si curva e foarte simplu. E suficient sa nu saluti o data batranele din fata blocului!

Criza este mai nasoala decat divortul. Pierzi jumatate din bani, dar iti pastrezi sotia...

Fotografia sotiei din portofel imi aminteste de fiecare data ca in locul ei ar fi fost o gramada de bani...

A aloca bani pentru lupta impotriva coruptiei este acelasi lucru cu alocarea de vodca pentru combaterea alcoolismului...

Culmea lenii: sa te insori cu o tipa deja insarcinata !

Exista 3 feluri de barbati care nu inteleg femeile: cei tineri, cei maturi si cei batrani...

Sentimente amestecate: Sa-ti cada soacra in prapastie cu masina ta...

Pentru realist nu este important daca paharul este gol sau plin, important este cat a mai ramas in sticla...

- Nevasta-mea imi cere in fiecare zi bani. Azi 600, ieri 800.
- Pai ce face cu atatia bani?
- Habar n-am, ca nu i-am dat niciodata...

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #456 on: November 29, 2011, 20:01:47 PM »
‎-Domnule Basescu, doamna Udrea afirma ca aveti un penis cam mic. Cum comentati?
Basescu:
- Adevarul e ca doamna Udrea are gura cam mare!

Forester SH SX

« Reply #457 on: November 30, 2011, 12:43:34 PM »
O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba “Va log, aveti iep#u#asi dlagalasi ?”.
Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba “Vlei un iep#u#as dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos ? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo?”.
Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta…….
“Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de culoare…..”.

« Reply #458 on: November 30, 2011, 12:46:44 PM »
Noua măicuță merge la prima confesiune și îi spune părintelui:
- Părinte am un mare secret!
- Zi fata mea.
- Părinte trebuie să mărturisesc că nu port chiloți sub sultană...
La care părintele:
- Păcatul îți va fi iertat. Tot ceea ce trebuie să faci e să zici de 5 ori Tatăl Nostru, 5 Ave Maria și până la altar să faci de trei ori Roata țiganului...

Foreste

• *
  • 1937
  • Apă, paie și bătaie ...
    • Blogu' lu' Foreste
« Reply #459 on: November 30, 2011, 22:36:00 PM »
din ciclul C-N:

"Once Death had a near - Chuck Norris experience !"

"Chuck Norris will never have a heart attack, his heart is not stupid enough to attack him."

"Chuck Norris once killed two stones with one bird."
« Last Edit: November 30, 2011, 22:37:47 PM by Foreste »
Forester 2.0 XT MY2017 - Black Betty (bam-ba-lam!)
Forester Diesel MY2011 - Foreste  |  Blogu' lu' Foreste