Bancul zilei
Subaru club Romania

Bancul zilei

Răspuns: Bancul zilei
« Reply #580 on: January 25, 2012, 23:41:19 PM »
Băsescu și Marko Bela mănâncă ciorbă de burtă. La un moment dat, Băsescu întinde mâna după ardeiul iute, dar Marko îl pleznește cu lingura peste degete. Băsescu încearcă iar și încaseaza încă una peste degete. - Ce te-a apucat, măi, Bela? întreabă, mirat, Basescu. - Mei, Traiane, mei, kit timp eu linge kür la tine, tu nu mónunci órdei üte! E klar la tine?!
.........va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum, dar la scoala sa stiti ca tot nu ma duc !

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #581 on: January 26, 2012, 00:21:32 AM »
Băsescu și Marko Bela mănâncă ciorbă de burtă. La un moment dat, Băsescu întinde mâna după ardeiul iute, dar Marko îl pleznește cu lingura peste degete. Băsescu încearcă iar și încaseaza încă una peste degete. - Ce te-a apucat, măi, Bela? întreabă, mirat, Basescu. - Mei, Traiane, mei, kit timp eu linge kür la tine, tu nu mónunci órdei üte! E klar la tine?!
;D ;D Like! Sa speram ca in curand va putea sa manance!
No school, no job, no problem!

Forester SG5 Cross Sport JDM
Forester SH SX

« Reply #582 on: January 26, 2012, 01:33:27 AM »
Dar oare mai apuca` ?  Sau il debarca` de la carma tarii pe vajnicul matelot ??
.........va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum, dar la scoala sa stiti ca tot nu ma duc !

« Reply #583 on: January 26, 2012, 01:35:49 AM »
- Cum a fost intâlnirea pe nevazute? il intreaba un student pe colegul de camera.
- Nasoala! Tipa a aparut într-un Rolls Royce din 1932.
- Pai asta-i o masina foarte scumpa. Ce e rau în asta?
- Ea era primul proprietar....

paulwhp

• 1823
  • Think.Feel.Drive.
« Reply #584 on: January 26, 2012, 14:10:30 PM »
ULTIMA STIRE:

Mama lui Fuego reimpodobeste bradu'!!

paulwhp

• 1823
  • Think.Feel.Drive.
« Reply #585 on: January 26, 2012, 14:36:36 PM »
Aho, aho, primari tampiti
Stati si nu dezapeziti
De 8 ore, ca nebunu,
Locuiesc pe DN1
Am o sora si doi frati
In Logan la Afumati
Iar matusa si bunica
Stau in Opel la Saftica
La bunic ii fac pomeni
Dintr-un Aro la Pucheni
Tata-i rupt de foame-n gura
DE 5 ore pe centura
Mananca la-mpinge tava
Intr-un Duster la Jilava
Nici pe jos, nici in mancare
Nu e nici un pic de sare
Plugusor cu 4 boi,
Io sunt unul dintre voi
Sofati baaaai!!!

gorady

• 203
« Reply #586 on: January 26, 2012, 15:26:34 PM »
Aho, aho, primari tampiti
Stati si nu dezapeziti
De 8 ore, ca nebunu,
Locuiesc pe DN1
Am o sora si doi frati
In Logan la Afumati
Iar matusa si bunica
Stau in Opel la Saftica
La bunic ii fac pomeni
Dintr-un Aro la Pucheni
Tata-i rupt de foame-n gura
DE 5 ore pe centura
Mananca la-mpinge tava
Intr-un Duster la Jilava
Nici pe jos, nici in mancare
Nu e nici un pic de sare
Plugusor cu 4 boi,
Io sunt unul dintre voi
Sofati baaaai!!!

ha ha ha ha ha ha ha
Glumele mele sunt ca mersul la pescuit: s-ar putea să nu prinzi nimic.

« Reply #587 on: January 27, 2012, 07:32:55 AM »
Un pusti pe strada:
- Mamaie, matale esti curva?
- Obraznicule, nesimtitule, pe cine faci tu mamaie?

Doua blonde stau de vorba:
- Cu cine te-ai mai culcat in ultimul timp?
- Pai aseara cu un culturist...
- Ooo!!! Si, cum e sa faci sex cu unul plin de muschi?
- Cum sa fie.. ca si cum ar cadea peste tine un sifonier mare cu o cheie mica.

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #588 on: January 27, 2012, 22:28:04 PM »
O blonda intra in cabinetul doctorului:
-Domnule doctor , ma mananca groaznic intre degetele de la picioare!
- Intre care domnisoara?
- Intre cele doua degete mari!

Forester SH SX

« Reply #589 on: January 27, 2012, 23:54:04 PM »
O femeie tot venea la doctor cu genunchii juliti. Dupa o vreme doctorul o intreaba:
- De ce va tot juliti la genunchi?
- Pentru ca fac sex in pozitia capra.
- Pai si ce, nu stiti si alta pozitie?
- Eu as sti, da' tapul nu!

Doi politisti:
- Dom' sergent, nu cumparati o juma' de porc?
- Pentru ce? Sa se rastoarne in cotet?"

gorady

• 203
« Reply #590 on: January 28, 2012, 17:11:30 PM »
Intamplare fericita

Eram o persoana foarte fericita. Aveam o minunata prietena cu care ma intalneam de mai bine de 1 an asa ca ne-am decis sa ne casatorim.

Exista o singura chestiune care ma deranja. Frumoasa ei sora mai mica. Viitoarea mea cumnata tot timpul se imbraca cu fuste mini (extrem de mini).

Culmea era ca intotdeauna cand ma aflam in preajma ei mereu scapa cate ceva pe jos, iar cand se apleca sa ridice imi oferea o priveliste mai mult decat frumoasa. Era clar. O facea in mod deliberat. Pentru ca asemenea scene nu se intamplau daca era si altcineva de fata.

Pregatirile de nunta fiind in toi, intr-o zi micuta surioara m-a sunat si m-a chemat sa mai verific ceva la invitatiile de nunta. Am luat-o de buna si i-am spus ca vin in cateva minute.

Era singura cand am sosit si a inceput sa imi sopteasca ce dorinte si sentimente are pentru mine. Mi-a spus cat de mult ma doreste si ca ar vrea sa facem dragoste macar o data inainte de a ma insura si a ma darui surorii ei pentru intreaga viata. Eram total socat si nu am putut scoate un cuvant.

Mi-a spus ca merge la ea in dormitor iar daca doresc un ultim salbatic “zbor” nu trebuie decat sa intru la ea in camera. Am ramas ca o stana de piatra , stupefiat de cele ce auzeam, uitandu-ma dupa ea cum urca scarile.

Am stat asa cateva momente ,apoi m-am intors si m-am indreptat spre iesire. Am deschis usa, cautand cu privirea locul unde mi-am parcat masina, cand au inceput ropote de aplauze.

Toata familia viitoarei mele sotii era adunata in fata casei si ma aplauda. Cu lacrimi in ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de mine si a inceput un mic speech: “Nici nu iti poti imagina cat de mandri suntem de tine ca ai trecut cu felicitari acest test. Nu as putea gasi un barbat mai bun pentru fiica mea daca as cauta in toata lumea. Bine ai venit in familia noastra!”

Morala:

INTOTDEAUNA pastreaza prezervativele in masina !!     
 ;D  ;D  ;D ;D  ;D ;D    cam veche dar e de tinut minte  ;D
Glumele mele sunt ca mersul la pescuit: s-ar putea să nu prinzi nimic.

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #591 on: January 28, 2012, 17:40:52 PM »
Cand am citit inceputul m-am gandit ca faci o marturisire!  ;D  ;D
Chiar daca este mai vechi bancul este de referinta!!  ;)

Forester SH SX

« Reply #592 on: January 28, 2012, 19:40:27 PM »
Care este diferenta dintre un homosexual si un frigider? Cand scoti carnea din frigider, nu se lasa cu vanturi...

« Reply #593 on: January 28, 2012, 19:41:43 PM »
Care e diferenta dintre un dascal si un pedofil? Pedofilul iubeste sincer copiii...

« Reply #594 on: January 28, 2012, 19:43:08 PM »
Care e diferenta dintre o femeie si un tantar? Pe tantar nu e obilgatoriu sa-l mangai pe cap cand te suge...

celalalt

« Reply #595 on: January 29, 2012, 01:29:39 AM »
Basescu merge sa consulte o vrajitoare.

Vrajitoarea, foarte concentrata, închide ochii si îi spune :

- Va vad trecând pe un bulevard foarte mare, într-o masina decapotabila si lumea strigând de bucurie. Basescu zâmbeste si o întreaba:

- Deci multimea este fericita ?

- Da, ca niciodata!

- Si oamenii alearga dupa masina ?

- Da, alearga în jurul masinii, ca nebunii. Politiei îi este foarte dificil sa faca loc masinii.

- Sunt si oameni care poarta drapele ?

- Da, drapele si bannere cu cuvinte de speranta pentru un viitor mai bun.

- Chiar asa ?

- Si oamenii striga, cânta ?

- Da, oamenii striga fraze de speranta : ?Oh! De-acum încolo totul va fi mai bine !!! Poporul este în sarbatoare.

- Si eu, eu cum reactionez la toate astea ?

- Nu pot sa vad !

- Nu ?

- De ce ?

- Cosciugul este închis...

« Reply #596 on: January 29, 2012, 19:32:04 PM »
Un barbat naufragiaza pe o insula pustie si ramane acolo 10 ani. Intr-o zi o fata frumoasa inoata pana la insula intr-un costum de scafandru...
Barbatul: "Buna! Sunt foarte bucuros sa te vad!"
Fata: "Buna! Se vede ca esti aici de mult timp. De cat timp n-ai mai fumat o tigara?"
Barbatul: "De zece ani!" Fata trage fermoarul de la un buzunar al costumului si scoate o tigara pe care i-o da barbatului.
Barbatul: "Oh multumesc din suflet!"
Fata: "Si de cand n-ai mai baut ceva?"
Barbatul: "De zece ani!" Fata trage fermoarul de la un buzunar mai mare si scoate o sticla de whisky pe care i-o da barbatului.
Barbatul: "Oh...multumesc mult. Esti ca o zana buna!"
Fata (coborand fermoarul costumului): "Si ia spune-mi, de cand n-ai mai avut o partida.....?"
Barbatul nerabdator: "Oh, Doamne, sa nu-mi spui ca ai si crose de golf acolo?!"

In curtea cazarmii de pompieri intra un baietel calare pe un carucior de butelii pe care lipise coli rosii de hartie si o scarita pe una din laturi.
Copilul avea o casca de pompier, o secure mica din plastic legata la mijloc si tinea in mana un mic furtun de plastic.
Mirat, pompierul observa ca la caruciorul de butelii erau inhamati un caine si un motan.
Dar in vreme ce cainele era legat de lesa, motanul era legat de testicule. Pompierul ii spune atunci copilului:
- Salutare colega, ce camion de pompieri misto ai! Dar nu ai merge mai repede daca ai lega funia de zgarda motanului, la fel cum ai legat de caine?
- Aveti dreptate nenea, as merge mai repede dar nu as mai avea sirena!

« Reply #597 on: January 30, 2012, 19:58:54 PM »
La divort.
El: Tu unul ca mine nu mai gasesti!
Ea: Eu unu' ca tine nu mai caut!

Un preot batran il invata pe un novice cum sa se comporte in timpul confesiunilor enoriasilor.
Dupa o prima spovedanie, preotul il trage deoparte pe tanar si ii spune:
- Te-ai descurcat destul de bine, dar ti-as sugera ca, atunci cand asculti confesiunile fetelor tinere, sa-ti exprimi dezacordul mai degraba prin "Vai,vai,vai" si nu prin "Uauuuu  !"

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #598 on: January 30, 2012, 21:34:51 PM »
URGENT !!! Schimb caiet studentesc A4, cu Audi același model, rog seriozitate !!

Forester SH SX

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #599 on: January 31, 2012, 11:01:18 AM »
Sotia catre sot:
-Vrei sa faci sex cu o mulatra simpatica?
-Bineinteles.
-Atunci da-mi bani pentru solariu!

Forester SH SX