Bancul zilei
Subaru club Romania

Bancul zilei

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
Rãspuns: Bancul zilei
« Reply #440 on: November 19, 2011, 21:37:25 PM »
O tânãrã pereche aºteaptã un copil ºi se informeazã la doctor cum e cu sexul în timpul sarcinii.
Doctorul explicã:
-În prima treime a perioadei de sarcinã puteþi avea contact sexual normal, în a doua treime numai din spate ca ºi câinele iar în ultima treime cã lupul.
Soþul puþin controversat:
-Ca lupul?!
La care doctorul:
-Da, da te pui lângã gaurã ºi urli.
No school, no job, no problem!

Forester SG5 Cross Sport JDM
Forester SH SX

« Reply #441 on: November 19, 2011, 21:41:30 PM »
Medicul intreaba o pacienta:
-De cand au inceput sa va cada dintii?
-Imediat dupa nunta... :D

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #442 on: November 19, 2011, 21:48:14 PM »
Intr-o criza de gelozie,ea ii reproseaza sotului:
-Acum 20 de ani gaseam pe haina ta fire de par blond. Acum 10 ani fire negre. De la un timp incoace nu mai gasesc nimic.
Nu am crezut in viata mea ca ai sa mergi atit de departe incit sa ma inseli cu o femeie cheala!

Forester SH SX

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #443 on: November 20, 2011, 00:40:39 AM »
Gigel ii spune mamei : - Mama, ieri dupa ce-ai plecat de-acasa, a venit o tanti blonda si frumoasa si s-a dus cu tata in camera si... Mama-sa il intrerupe : - Stii ce, sa repeti asta cand vine taica-tau acasa ! Ajunge acasa tatal, mama ii face semn copilului, iar acesta reia: - Si cum iti spuneam, mama, ieri cand tu n-ai fost acasa, a venit o tanti blonda si s-a dus cu tata in camera si... - Si ? Siiiii ??? - intreaba mama nerabdatoare. - Si tata a tavalit-o-n pat exact asa cum te tavaleste pe tine de obicei postasul !

Forester SH SX

paulwhp

• 1823
  • Think.Feel.Drive.
« Reply #444 on: November 20, 2011, 12:32:53 PM »
SCRISOARE CATRE PARINTI

Tatal intra in camera fiicei sale si gaseste o scriosoare pe pat. Avand deja ganduri negre, desface totusi scrisoare si citeste:
„ Dragi parinti, Cu parere de rau va anunt ca eu am fugit cu noul meu prieten.
Am aflat ce inseamna adevarata dragoste si el este un dragut cand gonim goi cu motorul cu toate piercing-urile, cicatricele, tatuajele care ii acopera tot corpul! Dar ...nu e numai asta. Sunt insarcinata si Mihai zice ca vom trai fericiti in rulota lui din padure.
Vrea sa avem multi copii, ceea ce stiti ca imi doresc si eu.
Am invatat ca marijuana nu face rau nimanui asa ca o crestem pe langa casa pentru el si prietenii lui care ne aduc toata cocaina pe care ne-o dorim. Intre timp ne rugam sa se gaseasca leacul pentru SIDA, in asa fel incat sa se faca si Mihai bine. Sa stiti ca merita !
Nu va faceti griji in ceea ce priveste banii. Mihai a aranjat ca eu sa joc intr-un film pe care il fac prietenii lui Leroy si Jamal in pivnita. Deocamdata castig 50 $ pe scena, dar pot sa iau inca 50$ bonus daca sunt cu 3 barbati si un bonus de 100 $ daca se foloseste un cal. Mihai a zis ceva si despre niste caini, asa ca am mai multe posibilitati.
Mama, sa nu-ti faci griji pentru mine, de acum am 15 ani si stiu sa am grija de mine. Dupa cum vezi eu si Mihai ne-am gandit la toate! Intr-o zi o sa trecem in vizita pe la voi sa va cunoasteti nepoteii. Mihai chiar se gandea sa-si puna un atas la motor ca sa putem veni cu toti o data!”

Va pup pe amandoi
Fiica voastra, Maria

PS. Tata, am glumit......... sunt la vecini, ma uit la TV cu prietena mea.
Voiam doar sa iti arat ca sunt si lucruri mai rele in viata decat SA PIARDA STEAUA IN MINUTUL 90.  :D

« Reply #445 on: November 20, 2011, 18:18:14 PM »
Urmatoare poza o postez pentru ca pot  ;D

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #446 on: November 20, 2011, 19:09:48 PM »
Dar nu-i banc...e crudul adevar!  :D

Forester SH SX

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #447 on: November 21, 2011, 00:24:50 AM »
Douã vecine stau de vorbã:
- Uite dragã, nu ºtiu când sã spãl rufele, de fiece data când spãl plouã.
- ªtiu eu o metodã sigurã de a prezice cum o fi vremea.
- Care o fi?
- Dimineaþa ridici plapuma ºi vezi încotro aratã p**a bãrbatului: la stânga vine ploaia, la dreapta e soare.
- Iar dacã aratã în sus ?
- Proasto! Pãi cine spalã de sãrbãtoare?

Forester SH SX

paulwhp

• 1823
  • Think.Feel.Drive.
« Reply #448 on: November 23, 2011, 14:52:10 PM »

- Tzrrrrrrrrrrrrr!, Tzrrrrrrrrrrrr! (telefonul)

Fetița ridicã receptorul:
...
- Alo?

- Bunã, scumpo; sunt eu, tati. Mami e cumva în apropierea telefonului?

- Nu, tati, mami e la etaj, în dormitor, cu unchiul Paul.

Dupã o scurtã pauzã, tati zice:

- Dar, scumpa mea, tu nu ai niciun unchi Paul!

- Oh, ba da, am, și el e la etaj, în camerã cu mami, chiar în acest moment.

O altã scurtã pauzã.

- Uf, bine atunci, vreau ca tu sã faci ceva pentru mine: lasã receptorul pe masã, aleargã la etaj și bate la ușa dormitorului și strigã la mami: "Mașina lui tati tocmai a intrat in parcare!"

- Bine, tati, doar un minut.

Câteva minute mai tîrziu, fetița vine înapoi la telefon.

- Am fãcut ce mi-ai spus, tati.

- Și ce s-a întâmplat, scumpa mea?

- Ei bine, mami s-a speriat rãu, a sãrit din pat fãrã nicio hainã pe ea, a început sã alerge în stânga și în dreapta țipând, apoi s-a împiedicat de covor, s-a lovit cu capul de masa de toaletã și acum zace nemișcatã!

- O, Doamne! Și ce poți sã-mi spui despre unchiul tãu Paul?

- Și el a sãrit din pat, fãrã haine pe el și el s-a speriat rãu și a sãrit pe fereastra din spate direct în piscina. Dar cred cã nu știa cã sãptãmâna trecutã ați scos apa, ca sã o curãțați. S-a lovit de fundul piscinei și cred cã a murit.

O lungã pauzã.

O pauzã și mai lungã.

O foarte lungã pauzã, apoi tati spune:

- Piscinã zici? aaaaa.... Aveți numãrul 486-5731?

- Nu, cred cã ați greșit numãrul.

« Reply #449 on: November 23, 2011, 17:00:52 PM »
Sahara. Cãldurã nebunã. Caravana. Bãrbații cãlare pe camile, femeile pe jos. O turistã-feministã:
- Discriminare! Nu se poate asa ceva!
- Proasto, taci dracului din gurã! - spune o beduinã. La ce-ți trebuie noaptea in pat un bãrbat obosit?

O întâmplare a unei fete de 16 ani... Mi-am lãsat capul pe spate. Eram îngrijoratã. Nu ºtiam ce se va întâmpla, fiind pentru prima oarã, nu ºtiam cum va fi, dar, ºtiam ce vrea ºi ce voiam ºi eu. Mã întreba din ochi "...vrei?", eu am rãspuns "da"... Venise momentul; mâna lui se plimba uºor peste pielea mea, spre acel loc. Îmi spuse: "Voi încerca sã fiu mai atent". Când am vãzut ce þinea în mânã mi s-a tãiat rãsuflarea. Speriatã, fãceam tot ce-mi cerea... Mã durea, dar mã purtam ca o adevãratã femeie. M-a rugat s-o deschid mai tare. Deodatã am simþit o durere imensã. Gemeam! Începea sã sângereze. Am þipat, dar era prea târziu. "Am scos-o! Liniºteºte-te!" mi-a spus. Mã cuprinsese un fel de fericire ºi mã simþeam uºuratã. Era prima... mãsea scoasã! Pai ce credeati perversilor ?
.........va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum, dar la scoala sa stiti ca tot nu ma duc !

« Reply #450 on: November 24, 2011, 02:05:13 AM »
Un ateu se plimba prin padure minunandu-se de frumusetile naturii:
             Ce copaci impresionanti! Ce rauri cristaline! Ce animale frumoase!
             La un moment dat, in timp ce se relaxa, omul aude in spatele lui zgomote ciudate.
             Cand se intoarce vede un urs ca-n povesti: mare, frumos, sanatos si cu pofta de mancare.   
             Ingrozit, ateul o ia la fuga, insa ursul avea conditie fizica asa ca il urmeaza constiincios...
             Tipul era atat de ingrozit incat la un moment dat se impiedica si cade.
             Ursul il apucase deja de un picior asa ca omul, paralizat de frica, racneste:
             - Doamneeee!!!.
             In  secunda urmatoare, timpul se opri, ursul ingheta in pozitia in care se afla, padurea ramase neclintita si o lumina se revarsa din cer.
             Tipul, socat, auzi o voce:
             - Mi-ai negat existenta toata viata, le-ai  explicat si altora ca sunt un mit, ai pus toata creatia Mea pe seama intamplarii cosmice... Vrei acum sa te salvez? Pot eu sa te consider credincios cu adevarat?
             Ateul se uita fix in lumina si raspunse:
             - As fi ipocrit sa Iti cer brusc sa ma consideri credincios, dar poate ai reusi intr-un fel sa devina ursul crestin?
             - Foarte bine, raspunse vocea.
             Lumina disparu, zgomotul padurii reveni.
             Ursul il elibera din ghearele sale, isi impreuna labele din fata si spuse:
             - Doamne, binecuvinteaza aceste bucate. Amin
.........va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum, dar la scoala sa stiti ca tot nu ma duc !

« Reply #451 on: November 24, 2011, 02:09:19 AM »
Trei tipi auzisera de stanca asta despre care se spunea ca daca te
arunci de pe ea si spui numele unei fiinte sau unui obiect, te
transformi in el. Asa ca merg ei pe stanca, si primul se arunca. Cel mai
destept spune "vultur" si se transforma si zboara lin fara sa pateasca
nimic. Al doilea spune "soim" si zboara si el. Al treilea se pregateste
sa sare, dar se impiedica de o piatra si striga "Rahat!"

Era o fetita care de la o vreme avea un permanent rinjet tembel pe figura.
Parintii se duc cu ea la doctor:
- Domnul doctor, nu stim ce are de rinjeste asa...
Doctorul se uita si zice:
- Ati incercat sa ii slabiti coditele ?

Doi cercetasi se afla in misiune in jungla. Dintr-odata un sarpe il musca
pe unul dintre ei de organul genital. Celalalt cheama urgent prin radio pe
doctorul bazei si cere instructiuni:
- Deoarece rana se afla intr-un asemenea loc gingas incat nu poate fi nici
taiata, nici arsa, singura solutie ramane ca rana sa fie supta.
- Ce spune, ce spune? intreaba ranitul.
- Ca vei muri - raspunde celalalt

paulwhp

• 1823
  • Think.Feel.Drive.
« Reply #452 on: November 27, 2011, 02:29:37 AM »
Hello 911?
Yes, whats your emergency?
Two girls are fighting for me
What is the problem with it sir?
The ugly one is winning!

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #453 on: November 29, 2011, 00:26:07 AM »
O doctorita primeste la control medical un barbat...
- Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce problema aveti.
- Pai cred ca mai bine v-as arata. Isi da jos pantalonii si... ce sa vezi?
De departe cel mai mic penis pe care l-a vazut doctorita vreodata.
Aceasta incepe imediat sa rada de nu mai poate.
Cu greu reuseste sa se potoleasca.:
- Vai, imi cer scuze, nu stiu ce m-a apucat. Promit ca nu se va
mai repeta. Acum va rog sa-mi spuneti ce problema aveti?
- E umflata !!!

Forester SH SX

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #454 on: November 29, 2011, 00:29:19 AM »
Un psihiatru avea un grup de 4 mame la terapie:
- Cu toate aveþi obsesii! a observat el.
Cãtre prima mama:
- Tu eºti obsedatã de mâncare! þi-ai botezat fiica Candy.
Cãtre a 2-a:
- Obsesia ta este a avea bani. Pe copilul tãu îl cheamã Penny.
Cãtre a 3-a:
- Obsesia ta este alcoolul. Aceasta se manifestã în numele copilului tãu, Brandy.
În acest punct, mama celui de-al 4-lea copil se ridicã iritatã, îºi ia odrasla de mânã ºi-i spune:
- Hai Dick, plecãm!

Forester SH SX

« Reply #455 on: November 29, 2011, 16:00:48 PM »

Un dragon nu si-ar tatua niciodata un cocalar. Invers, insa, se intampla cu regularitate...

Exista trei lucruri pe care le poti privi la nesfarsit: focul, apa si cum parcheaza o femeie!

Scopul sotiei este de a cheltui atatia bani, incat sa nu ramana nimic pentru amanta...

Daca prietena ta nu se mai epileaza, inseamna ca nu mai are pe nimeni in afara de tine...

Adevarata fericire consta in lucrurile mici: o mica vila, un mic iaht, o mica mostenire…

Sa devii drogata, alcoolica si curva e foarte simplu. E suficient sa nu saluti o data batranele din fata blocului!

Criza este mai nasoala decat divortul. Pierzi jumatate din bani, dar iti pastrezi sotia...

Fotografia sotiei din portofel imi aminteste de fiecare data ca in locul ei ar fi fost o gramada de bani...

A aloca bani pentru lupta impotriva coruptiei este acelasi lucru cu alocarea de vodca pentru combaterea alcoolismului...

Culmea lenii: sa te insori cu o tipa deja insarcinata !

Exista 3 feluri de barbati care nu inteleg femeile: cei tineri, cei maturi si cei batrani...

Sentimente amestecate: Sa-ti cada soacra in prapastie cu masina ta...

Pentru realist nu este important daca paharul este gol sau plin, important este cat a mai ramas in sticla...

- Nevasta-mea imi cere in fiecare zi bani. Azi 600, ieri 800.
- Pai ce face cu atatia bani?
- Habar n-am, ca nu i-am dat niciodata...

stefanbv

• 4253
  • Forester forever
« Reply #456 on: November 29, 2011, 20:01:47 PM »
‎-Domnule Basescu, doamna Udrea afirma ca aveti un penis cam mic. Cum comentati?
Basescu:
- Adevarul e ca doamna Udrea are gura cam mare!

Forester SH SX

« Reply #457 on: November 30, 2011, 12:43:34 PM »
O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba “Va log, aveti iep#u#asi dlagalasi ?”.
Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba “Vlei un iep#u#as dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos ? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo?”.
Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta…….
“Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de culoare…..”.

« Reply #458 on: November 30, 2011, 12:46:44 PM »
Noua mãicuþã merge la prima confesiune ºi îi spune pãrintelui:
- Pãrinte am un mare secret!
- Zi fata mea.
- Pãrinte trebuie sã mãrturisesc cã nu port chiloþi sub sultanã...
La care pãrintele:
- Pãcatul îþi va fi iertat. Tot ceea ce trebuie sã faci e sã zici de 5 ori Tatãl Nostru, 5 Ave Maria ºi pânã la altar sã faci de trei ori Roata þiganului...

Foreste

• *
  • 1937
  • Apă, paie și bătaie ...
    • Blogu' lu' Foreste
« Reply #459 on: November 30, 2011, 22:36:00 PM »
din ciclul C-N:

"Once Death had a near - Chuck Norris experience !"

"Chuck Norris will never have a heart attack, his heart is not stupid enough to attack him."

"Chuck Norris once killed two stones with one bird."
« Last Edit: November 30, 2011, 22:37:47 PM by Foreste »
Forester 2.0 XT MY2017 - Black Betty (bam-ba-lam!)
Forester Diesel MY2011 - Foreste  |  Blogu' lu' Foreste