Spovedanie online :
Pãcãtoasa69: sãrumâna, pãrinte
Pãrintele_jaguar: SAL, fiica mea
Pãcãtoasa69: sal???
Pãrintele_jaguar: Sã Ai Liniºte
Pãcãtoasa69: aaa, da pãrinte, iartã-mã, eu nu prea le ºtiu astea cã numa’ ieri ne-am bãgat netu’
Pãrintele_jaguar: eºti iertatã… cãci trebuie sã iertãm chiar ºi online… spune-mi, cu ce te pot ajuta la ceas de searã?
Pãcãtoasa69: pãi iubite pãrinte, aº vrea sã mã spovedesc… ºi am zis cã îți scriu aici ca sã nu mã mai scol mãine cu noaptea-n cap ca sã merg la spovedanie
Pãrintele_jaguar: înțelept ai gândit… cãci oricum dimineața e îngrãmãdealã mare cã vin toate babele plictisitoare care nu au net. ºi mai au ºi pãcate plictisitoare, fãrã un pic de cancan, nimic
Pãrintele_jaguar: cã au înjurat, cã n-au þinut post, cã n-au stins televizorul când era furtunã… din astea
Pãrintele_jaguar: aºa cã e o plãcere sã asculți o enoriaºã tânãrã aºa ca tine, cu un id care te îndeamnã sã gândeºti la cele lumeºti…
Pãcãtoasa69: da, pãrinte, mã bucur cã mã înþelegi
Pãrintele_jaguar: atâta doar cã va trebui sã plãteºti mai întâi… cãci așa e creºtineºte… mai ales cã biserica e sãracã, acuma cã ne-am bãgat ºi netu’, tre sã ne luãm ºi un router de wireless… sã-l ducem la oraº sã-l sfințim… sper cã înțelegi…
Pãcãtoasa69: da, sigur pãrinte, cât tre sã plãtesc?
Pãrintele_jaguar: fata mea, ºtii cã pe noi nu ne lasã inima sã cerem, sau sã zicem sume… cât vrea sufletul tãu ºi cât poþi… ºtim cã lumea e sãracã, deci cât îþi îngãduie inima
Pãcãtoasa69: bine pãrinte… 50 de lei e bine?
Pãrintele_jaguar: 100 minim
Pãcãtoasa69: bine, pãrinte cât zici tu… da cum fac sã-i plãtesc online? deschid aicea unde se bagã cd-urile ºi îi bag acolo? sau þi-i scanez? cã nu prea mã pricep…
Pãrintele_jaguar: ai card?
Pãcãtoasa69: are bãrbatu-meu
Pãrintele_jaguar: e bun atunci, pãi pânã duminicã ne aduce pãrintele Conexiu de la RDS o cutia milei digitalã ºi când vii la bisericã, vii cu cardul ºi îl scanezi acolo, bagi pinul ºi cutia milei îºi ia cât crede de cuviințã…
Pãrintele_jaguar: acuma poþi sã-mi zici pãcatele
Pãcãtoasa69: bine pãrinte… am minþit
Pãrintele_jaguar: LOL =))
Pãcãtoasa69: ce înseamnã LOL?
Pãrintele_jaguar: adicã “lasã odatã lãbarelile”. zi pãcate din alea mai serioase… ceva cu sex n-ai?
Pãcãtoasa69: aaa… ba da pãrinte :”> multe… îmi cam înºel bãrbatul…
Pãrintele_jaguar: vai, ce urât…
Pãcãtoasa69: da, ºtiu pãrinte, e foarte urât… de aia îl ºi înºel… nu ºtiu cum m-am putut mãrita cu unu’ aºa urât…
Pãrintele_jaguar: nu, mãi, e urât ce faci…
Pãcãtoasa69: aaa… da scuze ºtiu… de aia am ºi vrut sã mã confesez… cã mã simt prea încãrcatã de povara unui asemenea pãcat…
Pãrintele_jaguar: pãi de ce te simþi atât de încãrcatã?
Pãcãtoasa69: pãi este când îl înºel cu mai mulþi din sat ºi ºtii cum e pãrinte… e mai mare încãrcãtura, cã unde-s mulþi, puterea creºte
Pãrintele_jaguar: ai de plm
Pãcãtoasa69: ce înseamnã plm pãrinte?
Pãrintele_jaguar: adicã pãcatele lui Moise
Pãrintele_jaguar: aºa deci, îl înºeli pe fraier… ºi ce alte pãcate mai ai?
Pãcãtoasa69: apoi pãrinte… de când cu internetu’ ãsta mã cam uit la filme din alea… ºtii dumneata…
Pãrintele_jaguar: omfg!!! ce tare!!
Pãcãtoasa69: cum adicã omfg pãrinte? sau te-ai înecat?
Pãrintele_jaguar: adicã ooo, maicã fãrã de greºealã!!!
Pãrintele_jaguar: bine, fata mea… eu tre’ sã plec imed… oricum cele mai interesante le-am luat la cunoºtințã, restul le ºtie Domnul oricum, cã el ne vede pe toþi prin webcam…
Pãrintele_jaguar: o sã îþi zic ce sã faci ºi apoi o sã îþi dau un canon
Pãcãtoasa69: bine pãrinte, mulțumesc… da’ avem deja imprimantã Canon, e bine?
Pãrintele_jaguar: da, e bine, atunci nu-þi mai dau canon, uite ce tre’ sã faci acuma
Pãrintele_jaguar: ai Facebook?
Pãcãtoasa69: da, pãrinte
Pãrintele_jaguar: ok, atunci te duci la pagina Bisericii, ºi dai Like la paginã, apoi la toate icoanele puse acolo la Wall Photos ºi pupi ecranul de la laptop. Pe urmã postezi pe Wall “”sunt o pãcãtoasã penalã, mi-am înºelat bãrbatul”. ªi dupã ce primeºti like de la ei înseamnã cã s-a confirmat plata prin card ºi ai fost iertatã
Pãcãtoasa69: bine, pãrinte da’ eu credeam cã spovedania e confidenþialã… dacã pun pe perete vede toatã lumea…
Pãrintele_jaguar: eee pãi ce mai e confidențial acuma cu facebook-ul ºi cu astea…
Pãrintele_jaguar: eventual îþi setezi acolo la Privacy sã nu vadã toatã lumea… oricum noi, userii de la pagina Bisericii nu arãtãm la nimeni, râdem numai aºa între noi la câte o beție de pãcatele fraierilor ºi atât… deci poþi sta liniºtitã
Pãcãtoasa69: bine, pãrinte, mulþumesc
Pãrintele_jaguar: stf de zdreanțã…
Pãcãtoasa69: ce înseamnã stf,pãrinte?
Pãrintele_jaguar: adicã “sã te f*t de zdreanþã ce eºti”!
Pãrintele_jaguar: nu-i nici un pãrinte, îs eu bãrbatu-tãu, am venit sã-i instalez windowsu’ aici la pãrintele ºi zic hai sã intru un pic pe mess sã vãd dacã merge netu ºi sã râd un pic de proastele din sat..
Pãrintele_jaguar: ºi când colo, surprizã… aflu cã tu eºti încãrcatã de pãcate… fir-ai tu sã fii…
Pãrintele_jaguar: în 5 minute îs acasã… poți sã te pui sã te rogi, cã îþi iei canoane grele astã searã…
Pãcãtoasa69: ooo, iartã-mã Grigore… am crezut cã îi pãrintele… dacã ºtiam cã eºti tu nu ziceam atâtea…
Pãrintele_jaguar: lasã cã vezi tu…
Pãrintele_jaguar has signed out.
Pãcãtoasa69: Grigore… mai eºti?? Iartã-mã, Grigore…
BUZZ!!!
Pãcãtoasa69: Grigore, sã nu mã baþi când vii!!!
Pãcãtoasa69 set her status to “idle”
Pãcãtoasa69 has now signed out…