Salut,
Parerea mea este ca functie de folosirea masinii, ar fi indicat sa schimbi urmatoarele:
- ulei de motor - maxim 5000 km - pe timpul verii eu cred ca cel mai bun este motul 20w60 sau 15w50 ; iti recomand sa verifici si amsoil
- ulei de cutie - tu alegi.....nu mai tin minte ce cutie are masina.
- ulei de diferentiale - eu folosesc motul 75w140 - schimb la maxim 5000 km; daca iesi cu ea pe circuit, la 2-3 iesiri maxim
- lichid de frana - eu folosesc castrol srx sau motdul rbf600/rbf660 - daca iesi cu ea pe circuit, recomand schimbarea la maxim 2 iesiri
Din cate stiu eu, cam toate suspensile reglabile troncane si "crancane", dar de ce nu ii faci un test a trenului de rulare si o geometrie ?
E bine ca masina si-a pastrat performantele de accelerare, insa in opinia mea, pentru cel din spatele volanului cred ca mai multa satisfactie se obtine la un concurs de indemanare, slalom, etc...."Straight lines are for fast cars, curves are for fast drivers" bine zice, nu ?
Insa daca esti iute si furios, atunci citez "I live my life a quarter mile at a time. For those ten seconds or least I'm free nothing else matters", e valabil pentru tine
Am uitat....nu uita sa pui benzina de curse cand te duci sa te dai cu masina.
O zi buna in continuare.