M-am mai calmat putin ... Din fericire daca pot spune asa nu au reusit sa imi fure kktul de mp3 dar au produs pagupe : mi-au spart butucul din dreapta fata si au rupt toate plasticele posibile de pe plansa de bord
Tipul de la criminalistica 28 de ani imi povestea cum niste pusti de 20 ani furau oglinzi de masini cu volvo s40 ... Imbracati aranjati nu muritori de foame au fost prinsi si eliberati pt ca nu reprezinta risc social ... Deci ii doare la basca si fura in continuare poate strang oamenii bani sa isi cumpere mercedes sa mearga ma stilati la cioarda
a 2 a faza cat il asteptam p tipu de mai sus vin 2 pusti care erau frati si il intreaba p nenea politist dnle vreau sa fac o plangere pt un furt
politistu: ce sa intamplat cum cand unde
tipu1 : vreau sa fac o plangere ca m-am saturat sa ma fure asta mia luat tot din casa
polutistu': cine domne va furat ?
Tipu2 : eu domne sunt drogat si ii fur am furat asta e
polistitu : aaaa domne nu putem sa va ajutam tre sa va dati in judecata politia nu se baga ca e furt din aceasi locuinta ...
Plm daca ala vine si zice uitel p asta ma furat ala zice da domne eu sunt am furatgaboru zice dativa in judecata nu e treaba politiei.... Misto
Sunt de p tel scuze pt text..