Cine vrea poate sa lucreze si dupa deviza: "lasa ca merge si asa", dar mai indoiesc ca tu care esti in Anglia unde se da ora exacta in motorsport, iar cultura auto este la varf, ai vrea sa lasi ceva pe vreo masina la voia intamplarii.
Personal eu nu spun nimanui ce sa faca, doar pun la dispozitie informatiile corecte, iar fiecare alege cum crede ca este corect bine pentru el si masinuta lui.
Firma Racing Code pe care o reprezint atunci cand se face un soft si una din modificari este BOV schimbat, nu percepe taxa suplimentara, mai ales ca softurile noastre sunt custom tot timpul.
Recomandarea mea este sa se stranga toate piesele care se doresc a fi montate, sa se monteze toate odata si sa se faca softul cu ele deja puse. Preventiv daca cineva stie ca urmeaza sa monteze un BOV pe care nu-l are ne poate anunta sa-i pregatim modificarea, sau vine ulterior si ajustam contra unei sume modice care sa insemne deranjul.
Asta este cand incepi sa te joci trebuie sa si platesti. Ai bani te joci nu ai stai linistit.
Cred ca un cost de 50 Euro pentru o astfel de ajustare ar fi corect si platit de toata lumea.