Quote from: amadeus on February 18, 2013, 13:53:47 PMPana acum este o liga mult inferioara, mai, mai putin la capitolul confort, in rest, acceleratie, stabilitate, manevrabilitate, fiabilitate, consum, costuri de exploatare...honda conduce detasat...despre ce honda vorbesti? pentru ca singurul model sport cu adevarat de la honda e S 2000 -ul ... pentru mine cel putin...
Pana acum este o liga mult inferioara, mai, mai putin la capitolul confort, in rest, acceleratie, stabilitate, manevrabilitate, fiabilitate, consum, costuri de exploatare...honda conduce detasat...
Quote from: rzw75 on February 18, 2013, 14:27:39 PMQuote from: amadeus on February 18, 2013, 13:53:47 PMPana acum este o liga mult inferioara, mai, mai putin la capitolul confort, in rest, acceleratie, stabilitate, manevrabilitate, fiabilitate, consum, costuri de exploatare...honda conduce detasat...despre ce honda vorbesti? pentru ca singurul model sport cu adevarat de la honda e S 2000 -ul ... pentru mine cel putin...Razvane, uu uita de NSX! Maine mi-as da un rinichi NSX
Da-i pe amandoi!Vreau si eu un NSX!Il vand si imi iau 2 STI-uri!
Pentru cei cu offtopic, mai avem ceva masini, evo 4, 5, 6, 8 si 9, skyline gtr r33 v-spec, skyline gts r33,, cele doua subaru sunt cele mai lente din haita...
Ej207-le e cu admisia rosie, e my99 sti, gen5 gc8f4ed, ...Pentru cei cu offtopic, mai avem ceva masini, evo 4, 5, 6, 8 si 9, skyline gtr r33 v-spec, skyline gts r33,, cele doua subaru sunt cele mai lente din haita...