Adica cei care contribuie cu informatii pretioase si au o activitate intensa tot ei sa sustina si dpdv financiar forumul? toate astea in interesul cui? al celor care doar doresc sa beneficieze de avantajele aduse de forum fara sa dea nimic la schimb??? Daca era vorba de un membru care a contribuit cu tutoriale sau cu informatii utile pe forum cu siguranta gaseam intelegere...
10 lei e nimic in ziua de astazi in conditiile in care te adresezi direct celor interesati de produsul pe care il vinzi. In schimb, aceiasi oameni indignati dau 25 euro sa puna anunt premium pe autovit unde intra cei interesati de Skoda, Vw, Audi, Dacia si BMW conform statisticilor autovit...
Wrangler, preferam sa avem 4-10 anunturi de vanzare de la oameni care chiar sunt pasionati si au fost posesorii acelor masini, oameni care poate au si un jurnal de bord pe forum, avand 99% sanse sa obtii informatii corecte despre acea masina decat de la un samsar cu un singur anunt pe forum, cu 0 pasiune pentru marca si care are ca interes profitul cat mai mare si mai mult ca sigur va "uita" sa mentioneze diverse detalii. Deci vom avea mai multe date ERONATE despre acele masini daca e sa o luam asa cum spui tu.
PS: Nu il cunosc pe Sorin si nu vreau sa il cataloghez drept samsar. Poate e baiat bun, dar e clar ca nu cunoaste Subaru, dupa cum singur recunoaste si e clar ca nici nu doreste sa afle mai multe sau ca pe viitor s-ar putea intoarce cu ceva util pentru comunitate. Adica intai ne roaga sa ii spunem tot ce stim despre masina lui si apoi ne intreaba cum o poate pune la vanzare si noi suntem afaceristii... Nu stiu cum noi am putea fi cei care sa se bucure de mai multe date, cand noua ni se cer date. Incredibil cum se uita unii doar dintr-un anumit punct de vedere fara sa se analizeze situatia in ansamblu.
Ar trebui sa se spuna multumesc pentru incercarea de a limita pacalelile pe forum si excluderea oamenilor de proasta calitate, nu sa ni se reproseze... altfel am deveni 4t unde toti isi baga si isi scot si se pacalesc unii pe altii de ajunge o cutie de viteze stricata sa fie vanduta de 3-4 ori de acelasi vanzator.