Adi, cum adica 135 cp ? Pai nu e 206 cu 180 cp ? Eu asa imi aduc aminte ca am discutat cu fostul proprietar. Adevarul e ca din ce se vad in filmuletul tau, masina se misca mult mai incet decat ma asteptam.
In orice caz, in ciuda a ceea ce spui tu (cu multimea care aclama, etc) incep sa nu vad sensul acestor competitii......o gramada de bani bagati in masini pentru 5 km de traseu, daca nu ai incalzit pneurile, nici nu au timp sa intre in temperatura.....macar daca era distanta mai mare. Uitandu-ma pe filmarile de pe drumurile patriei, incep sa cred ca imi ajunge cata "coasta" parcurg in fiecare saptamana la cum merg si nu stiu ce ar fi in plus la competitiile de acest gen (evident facand analogia cu participarea cu o masina pe care mi-o permit....nu de alta, dar cu ferrari lui horatiu ar fi o experienta
Bafta in continuare in orice ai face.....poate ar trebui sa discuti un pic cu Marian Valcu intrucat si el a avut un peugeot, pe care dupa multe modificari il dusese la vreo 300 cp si era o bestie masinuta....insa acum e de domeniul trecutului.