Oh, nu si tu!... Marcelutza, nu sunt suparacios, insa s-au spus niste vorbe aiurea. Discutia a inceput
in alt topic, chiar nu am inteles reactia aia si cum nu-i ajungea sa-mi puna epitete acolo, Celalalt a catadicsit sa vina si pe topicul asta sa isi dea cu parerea in legatura cu mine personal. Raspunsul de mai sus este pentru intregul schimb de replici din ziua respectiva. Am facut imprudenta sa imi dau cu parerea cand se vorbea de boxerul diesel. Ce plm i-am facut, nu inteleg! Io nu m-am dus VREODATA pe topicurile lor sa imi dau cu parerea despre motorul 2.0 benzina de exemplu, din simplul motiv ca nu am experienta cu el, desi l-am condus dealtfel.
Ceea ce se scrie pe forum este expus public. Poate lui Serban nu ii pasa daca cineva il face miez sau anormal la cap pe un forum deschis, dar mie unul nu imi face nici o placere, oricat de mult ne-am trage de bracinar. Dar din pacate fondul lexical propriu nu-i permite mai mult.
Nu o sa mai continuu aici discutia asta atat de stupida pana la urma, am "preluat" organizarea Transalpina de la Stefan si o sa incerc sa o finalizez. Indiferent pentru cati merg. In ultima vreme nu am mai fost activ pe forum si probabil ca la fel voi fi si dupa Transalpina. O fi vina mea, ce pot sa zic!?
Imi pare rau ca nu poti sa mergi si ne-om mai vedea cu alte ocazii. Drum bun si zile senine sa ai!