Incep cu minusuri:
1 Fata de Honda materiale sunt mai slabe calitativ per total, m-am ingrozit cat de mic este torpedoul si cotiera. La mine in torpedo bagi tot bratul si cotiera este imensa pui un sac. La Subaru sunt foarte mici nu mici. Doua puncte minus pentru tata la aceste piese ca nu are unde sa-si depoziteze piesele si foile mapele etc.
2 Un alt lucru care nu mi-a placut dar am vazut ca toate masinile noi il au este ca in spate in loc sa fie podeaua dreapta la picioare e o ridicatura care desparte spatiul astfel incat desi masina este foarte spatioasa in spate pe bancheta nu pot sta confortabil 3 persoane, cel din mijloc e nevoit sa stea cu picioarele mai sus decat e cazul si e incomod. Nu inteleg de ce se face spatiul ala. L-am vazut si la Volvo si la acord. Eu nu-l am si pot sta mult mai comod in spate 3 persoane daca nu exista acea ridicatura.
In rest toate bune. Masina este foarte stabila. Motorul se infige bine desi nu a calcat-o decat o singura data. In viraje este ok.
3 Are suspensiile mai moi decat Crv-ul si sunt mai confortabile.
salut, as vrea sa-ti explic putin, ca te vad nedumerit.
1. spatiile de depozitare din torpedou si cotiera sunt in general pentru obiecte mici, gen portofel, cartea de revizii/cartea cu instructiuni de folosire, ochelari de soare, incarcator de masina... nu pentru mape, dosare, ghiozdane, serviete...pentru astea exista portbagaj.
2. e normal sa aiba acea umflatura in podea in partea din spate deoarece pe acolo trece cardanul, este un tunel pe care il vei gasi la toate masinile 4x4 sau cu tractiune spate, asadar Subaru are acest "neajuns" ...
3. niciodata! dar niciodata! CRV ul nu are suspensiile mai tari decat XV ul ! am mers cu ultimele 2 modele de CRV si am mers si cu XV ul si crede-ma ca XV ul are suspensiile mult mai tari decat CRV ul... Xv ul are suspensiile la fel de tari ca si Foresterul 2,5 XT (2005-007) ! adica f tari!
mie imi place foarte mult XV ul ! felicitari pentru decizia tatalui tau!